Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já zkoušela taky herbalife,já to měla místo snídaně a místo večeře, taky jsem něco zhubla,ale pak jsem přišla o práci a kupování dalších koktejlů jsem si nemohla dovolit a váhu jsem samozřejmě nabrala zpět
Jsem velký odpůrce koktejlů. Ale argumenty proti zřejmě slyšet nechceš.
Místo herbalife zkus koktej z DM, je to úplně stejné a levnější.
@omites píše:
Ráda si vyslechnu i argumenty
Jen jsem nechtěla rozebírat konkrétně zn.Herbalife..
Koktej je blbý v tom, že tě nenaučí skládat si jídelníček na celý den, tak aby byl komplexní a přesto redukční. Že je tam spousta vitamínů a živin, tak to neberu, většinou jsou totiž umělě vytvořené. To je lepší si dát ovoce nebo zeleninu.
Lidské zažívání je tvořeno tak, že je zvyklé na pevnou stravu. Takže pokud tam každý den pošleš koktej místo snídaně, tak si vlastně zpomaluješ činnost střev. Neříkám, když si člověk dá na svačinku kefír, jogurt, šejk. Ale stejně k tomu ještě doporučuji třeba mrkev nebo jablko. Když si zpomaluješ činnost střev, tak si zpomaluješ i metabolismus a tím se ti zase hubne hůř. Nehledě na to, že třeba za 2 - 3 roky braní koktejlů můžeš mít zhoršení jaterní testy…
Prostě to podle mě není plnohodnotná potravina. Beru to jako pomoc, když člověk nestíhá. Třeba po cvičení si dát bílkovinový koktej místo svačinky. Ale jako nahrazování hlavního jídla (snídaně, večeře) my to přijde jako zhovadilost.
Nadruhou stranu znám holku, co na herbalifu zhubla 15 kilo. Je z toho tak nadšená, že u nich začala dělat výživovou poradkyni. Tak jsem zvědavá, jestli mi fakt bude za 2, 3 roky říkat, že ji bolí břicho, že má špatné jaterní testy a tak. A nebo jestli se k tomu radši nepřizná. Uznávám, vypadá super. Ale za tuhle cenu se v tom radši budu plácat másto 3 měsíců třeba 3 roky. Jenže naše doba je rychlá a všichni chceme výsledky hned ![]()
Tak a teď do mě ![]()
@omites Proč bych se do tebe měla pouštět
Já to beru! Určitě na tom něco bude
co píšeš.
Mě Herbalife také pomohl, jak říkám, ale leze do peněz ![]()
@Anonymní píše:
@omites Proč bych se do tebe měla pouštětJá to beru! Určitě na tom něco bude
co píšeš.
Mě Herbalife také pomohl, jak říkám, ale leze do peněz
Většinou se do mě tady pak pustí.
Ale to mám z toho, že píšu i do diskuzí typu Mléčná dieta, Atkinson, Mačinková. Tak jsem si říkala, že tady taky dostanu po čumáku ![]()
@omites píše:
Naprostý souhlas. A zkoušeli jste se blíže podívat na složení. Tolik E-ček pohromadě se těžko najde někde jinde (stabilizátory, barviva, umělá dochucovadla, vysoušecí přísady, přísady proti hrudkování …) A mýtus největší - vždy se jedná o zaručeně přírodní prostředky.
@magdalena1234 píše:
Naprostý souhlas. A zkoušeli jste se blíže podívat na složení. Tolik E-ček pohromadě se těžko najde někde jinde (stabilizátory, barviva, umělá dochucovadla, vysoušecí přísady, přísady proti hrudkování …) A mýtus největší - vždy se jedná o zaručeně přírodní prostředky.
Tohle mi nikdy nedošlo, jelikož já je ani nemám doma. Ale máš pravdu ![]()
Ahoj holky,„koktejly“i když to nejsou koktejly-používám místo jídla pravidelně…V práci nemáme možnost jídelny a ne vždycky si jídlo přichystám. Tak mán v šupleti pudink, tyčku a polívku od Guarety-už mi je užírá celá kancelář-a pořeším jídlo rychle a mnohem zdravěji. Kdybych si koupila musli tyčku s cukrem a ztuženými tuky nebo čínskou polívku nebo hrníčkovou polívku anebo kupovaný pudink v kelímku nebo activii od danone anebo jen cereálie fůůůj-tam je tech eček ještě víc a ještě bych ztloustla.Na hubnutí jsem je neměla, já se k guaretovým tyčkám dostala přes kamarádku, ale ta s nimi hubla a mají snad i nějakou poradnu na ghubnutí, ale já se jí na to moc neptala…ale zhubla s tím hodně…
Ahoj holky,
s nadváhou bojuju celý život. Mám zkušenost, že koktejly fungují, ale není možné se jimi živit celý život. Mohou Vám pomoci shodit. Všechny koktejly jsou více méně stejné Herbalife, Penco, Redita, Amix, Aminostar FatZero, akorát že české jsou výrazně levnější. Až pětkrát. Je to dobrý je doplnit cvičením, a úpravou jídelníčku: v poledne a odpoledne min. 400 g zeleniny (100 g ovoce pouze dopoledne obsahuje cukr), 2 litry vody denně, libové maso a méně cukru, pečiva a příloh. Držím nám palce. Ahoj všem Verča ![]()
Ja mam uz 6 mesiac kokteil herbalife vzdy rano, a inak sa stravujem normalne.
Schudnut nepotrebujem, ide mi skor o to nieco rychlo do seba hodit a mat energiu do prace.
Ahojky, já mám dobré zkušenosti s Cambridge diet. Jsou to koktejly, polévky, kaše a tyčinky. dieta je dost drahá, ale nic jiného se k tomu nejí. Hlavně
mě to nakoplo něco se sebou dělat. Zhubla jsem 14kg za 2,5 měsíce. Pravda je, že jsem předtím necvičila a jedla dost čokolády. Je tam jojo, pokud se po dietě
vrátíš k původnímu stylu života. Já jsem tu změnu potřebovala, pořád jsem se v tom plácala a snažila se sama marně zhubnout…takže ![]()
Místo koktejlů na hubnutí lze pít proteinové nápoje pro sportovec (nechci použít slovo kulturista, protože se každá holka zděsí
)
bývají to vysoce procentní (70-80 i více%) koncentráty syrovátky apod, ochucené (jahoda, vanilka, čokoláda…), dají se koupit všude na netu, ve fitku… lze pít po cvičení, místo svačiny… není to tedy jako náhrada oběda, ale 1×denně na zasycení… hodně to pomůže při shazování, vyzkoušeno a doporučí vám to kde kdo od výživy
koktejly na hubnutí jsou plné sacharidů a jsou hrozně kalorické, čisté proteiny mají dávka třeba 400-500kJ, prostě sváča, která zasytí a dodá bílkovin jako za porci kuřete k obědu a bílkoviny jsou při hubnutí hodně třeba ![]()
@omites píše:
Hledala jsem v DM podobný koktejl a nenašla.
Jde mě o příležitostné doplnění bílkovin, ne náhradu jídla jako takového. Ale třeba 1-2 x do týdne buď k odpolední svačině, či při noční jako jedna svačina.
Nemáš někde obrázek, abych viděla, jak vypadá balení? Nebo přesný název?
Prosím holky, které máte zkušenosti s koktejly na hubnutí, podělte se svými zkušenostmi, které můžete doporučit?
Mám zkušenost pouze s koktejly Herbalife, ale tyto jsou bohužel pro mě cenově dost vysoko
Určitě tady nechci lobbovat za Herbalife, ale s jeho pomocí jsem zhubla cca 10 kg a váhu si držím a piju koktejl jen místo snídaně. Takže pro mě vyhovující. Jistě se najdou i odpůrci herbalife, ale pokud možno nechci, ať se zde strhne „mela“
a ať řešíme, jestli herbalife ano nebo ne.
Díky za pochopení
Takže hledám kvalitní „nahrážku“ za Herbalife za dostupnou cenu a fungující
Budu moc ráda, za Vaše Tipy, postřehy a zkušenosti