Koktejly na hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kinderova
24.5.14 18:38

Ahoj holky, smoothie sice není koktail na hubnutí, ale je to moooooc dobrý koktail, můžete si ho namíchat vlastně z čeho chcete, já má nejradši pepkovo smoothie, doplňuje to potřebné živiny po běhání nebo nějaké fyzické zátěži :) fakt mňamka

• Citovat
  • Upravit
2325
25.4.15 22:03

Holky obnovuji diskuzi, přemýšlím o nějakém tom koktejlu místo oběda, pracuju ted venku v terénu a není možnost jít někam na oběd ani si přinesené jídlo ohřát, snažím se nejíst pečivo a už mě nebaví jíst každý den zeleninové saláty, kolikrát si ho večer ani nestíhám připravit, tak mě napadl koktejl, nevím ale jaký vybrat, hlavně chci aby mě zasytil alespon na 3 hodinky, prostě jako oběd.

A ještě jeden dotaz jakou má takový koktejl konzistenci? koupila jsem proteinový v DM a když to udělám dle návodu je to husté skoro jako kaše a to nejsem schopna pozřít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
25.4.15 22:19

@Zupa Ahoj! Já se stravuju dle zákonitostí dělenné stravy a naprosto v pohodě… vykašli se na koktejly, škoda peněz… uprav jídelníček… Já jsem díky změně stravování na dělenou stravu zhubla 8 kg za 2 měsíce… a hodlám u dělenky zůstat, vyhovuje mi to a jím všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.4.15 22:39

@Zupa
jsou to vyhozené peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.4.15 22:40

@Serehe
to seš dobrá 8kg blahopřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
25.4.15 22:51
@Mikina píše:
@Serehe
to seš dobrá 8kg blahopřeju
:mavam: :mavam: díky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.4.15 23:02

Normalne bych ti rekla at se na to vykasles a radeji snis neco normalniho zdraveho ale ve tvem pripade je to docela dobry napad. Vybrala bych ale radsi protejnovy primo z fitka na radu trenera protoze ty obycejne volne dostupne obsahuji moc kolhydratu a jsou to tak cukrove bomby ze kterych clovek spis pribere. Existuji i hotove porcovane ktere muzes koupit a ochutnat a zjistit spravnou konzistenci ktera by mela byt neco mezi mlekem a kasi tak aby zasytila ale jeste byla tekuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 07:27

Kdyz uz koktejl, tak si kup protejnak. Protejnová dieta je tou nejuspesnejsi co jsem kdy kde videla. Nedavas do sebe tolik humusu jako u ruznych firemnich trháků. A je to i dobré. Potom jsem mela treba i syrovatkovy napoj, ten se neda pít ale porad omrzel a znechutil se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.4.15 07:47

@Zupa A kolik toho dáváš? Má to skoro 90%, tak se mi zdá že je to dost.
Já si ho občas dělám jako kakao, cca 1/2 litru do termosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.15 08:47

@Malaga podle návodu jsou tři vrchovaté lžíce, já dala dvě rovné lžíce a i tak to bylo husté :? Nejde mi vyloženě o to aby se hublo, jde mi o co nejrychlejší a nejjednodušší způsob jak zaplácnout oběd, přijde mi to jako lepší varianta než chleba. A co si budeme povídat zeleninový salát dělaný v šest ráno, ležící v tašce v horkém počasí taky není žádná pochoutka :mrgreen:

@SnažilKasandra proteinový mám z DM ale není moc dobrý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.4.15 09:30

@Zupa taky mám ten z DM dávám spíš vrchovaté 4 lžičky (cca 13 g bílkoviny) do půllitru a přidávám lžíci kakaa, chuťově není špatný, jsou to prostě smíchané rostlinné a živočišné bílkoviny…Jinak k pocitu zasycení by to chtělo ještě kousek tučnějšího sýra (hermelín, niva apod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.17 17:43

Pokud začneš cvičit, vařit, víc jíst a nežrat sračky, tak žádný kokteil nikdy potřebovat nebudeš. Je to o lenosti. Před 20-30 leti lidi toho neřešili, protože měli víc rozumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.3.19 17:19

Ahoj, prosim doporucte proteinovy koktejl, ten hubnouci :lol: kde je na vyber z mnoha prichuti, pac vanilkova uz mi leze krkem :zed: Uzivam 2× denne, tak at si muzu vybirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mishule88
19.6.19 15:43

Neví, jestli úplně zvládnu celý den pít jen koktejly. Nebo jak to prosím vás funguje?

• Citovat
  • Upravit
18304
21.6.19 08:34

Pokud koktejly na hubnutí, tak já osobně bych ho pila max. 1, nejvýš 2× denně. A vybírat ty, co jsou slazené jen stevií, vyhýbat se problematickému aspartamu a sukralóze v tomto případě, protože ty koktejly se pak pijou víckrát za den delší dobu, není to jednorázovka (třeba z jednorázovýho vyžvejkání žvejky s aspartamem se nepotento), ale takhle už by to negativní vliv na zdraví mít mohlo. Je třeba si uvědomit, že přísady, který kolikrát se už omezují v běžných potravinách, tak stále nacházejí uplatnění „beztrestně“ v těchhle instatntních hubnoucích směsích.
Mě se „vařit z prášku“ tak nějak ale celkově příčí, kór, když je teď už výběr zeleniny rovnou ze záhonů atd. Mě to přijde škoda peněz i škoda mýho zdraví, protože cokoli instantního a průmyslově zpracovanýho za zdravé nepovažuju, byť by se po tom hublo.
Domácí koktejl dokážu vyrobit i tak, že vezmu tvaroh, trochu mléka, trochu čerstvého ovoce a Psyllium nebo chia semínka, na zředění nějakou vodu a rozmixuju to. Spočítám si u toho samozřejmě kalorickou hodnotu, pokud počítám kalorie. Můžu do toho hodit i trochu rozemletý mořský řasy, čerstvý žloutek a čerstvé bylinky za zahrádky a mám tam i „přidané vitaminy a minerály“, ale nikoli v umělé podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková