Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Syn skoro 2,5 let měl přes týden vracející se skoro 40,kašel, rýma dostal atb Amoksiklav na ko ve čtvrtek dostal sirup jednou denně Aerius po těch atb má virážku červenou pod plenkou mažem bepantenem pokud se to do pondělí neztratí asi zajdem k lékařce, stěžuje si, že ho to pálí ani nechce sedět, aby dala lepší mastičku a koukla na to, je možné, že by zabral i ten sirup? Po těch atb hrozně blbě jí, už vlastně 14 dni co byl nemocný je to s jídlem děs, nám právě um doporučili už jen proto, že nejedl, tak alespoň toto, jinak také je šíleně zahleněný..Ještě dáváme mořskou vodu. Kdy sirup dáváte spíš ráno nebo kolem oběda? Máme ho brát 14dní
Ahoj, mé dítě dostalo od Dr. Aerius kvůli tomu že se v noci a ráno dusí kašlem. Předpokládá, že to je alergické, ale zatím to nevíme jistě. Dám mu teď Aerius a co mám dělat, pokud nepřestane kašlat, dáváte pak v noci i dithiaden? Říkala ať to nekombinuju, ale pokud kašel nepřestane tak se mi zase bude celou noc dusit a mám strach že se mi poblije. ![]()
Ahoj, syn má také kašel z alergie, bere Aerius, a když ho to večer hodně trápí, tak přidávám Sinecod. ![]()
Dcera brala aerius kvůli nespecifické alergii roky, denně a když se zhoršil stav přidávala jsem dithiaden na noc běžně a nikdo mi nikdy neřekl, že bych to kombinovat neměla ![]()
Ahoj, syn to teda nebere na kašel, ale na ekzém. Ráno 2,5ml aerius a na noc 1/2 dithiaden.
Zavolejte si na dětskou pohotovost, řekněte, že máte doma oba léky, jak je dávkujete a co máte radši dát. Poradí vám.
No dle me by se to nemelo kombinovat…ty prášky ztlumuji tělo dost.
Hlavně pocitej stim ze aerius nezabere hned. Holka mela kasel suchý a v noci se z toho dusila a nemohla spat. Az 3noc byla postupně lepsi.
Me řekla ze mam dat klidne 5ml kdyby to bylo horsi ale dává jsem radši 2,5 před spaním. Přeci jen ma váhu necelých 17kilo skoro v 5ti letech