Agolutin, za jak dlouho bolest břicha?

654
5.7.09 15:40

Agolutin

Ahojte všichni!

Chtěla bych se zeptat ohledně agolutinu, zajakou dobu vás začlo dost bolet v podbřišku, jelikož mě bolí břicho už od 2 dne aplikace. Předem děkuji za vaše odpovědi.

Ke všemu jsem si dělala v ten den ovu testík a vyšel velice pozitivní, byla jsem 15.den cyklu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
5.7.09 18:13

Asi Ti moc nepomuzu.. Mne, pokud si dobre pamatauju, snad nikdy po agolutinu v podbrisku nebolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
11.7.09 14:32

Ahojki, mě taky po Agolutinu nikdy nebolelo břicho. Raději doporučuji zajít k lékaři, může to být něco jiného… :wink:
Může to být OVU jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.7.13 12:25

A co když to nedostanu po Agolutinu a těhu nejsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.7.13 12:38

To se mi stalo. Byli mi nasazeny 3 norethysterony denne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
26.7.13 12:40

@kissi Lhůta je až 14 dní. Taky se mi to stalo. Dostala jsem pak ještě v kombinaci s neofolinem. Teď už dostávám dvojitou dávku rovnou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.7.13 13:20

Mám totiž problémy s cyklem, je dlouhý 40 dní, někdy to nepříjde vůbec, teď už čekám 4tý den spoždění, sliznice je vysoká, ve středu jsem byla na UTZ a dle DR už to má přijít, tak jsem jí popsala svůj problém a dostala jsem Agolutin. Co vlastně může způsobit, že ms je takhle dlouhá, nebo nepříjde vůbec? Problímy jsem nikdy neměla aý posledních půl roku. Jde vůbec nějak podpořit příchod ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 18:11

Agolutin a bolest v podbřišku

Dobrý den, na tuhle diskusi jsem narazila náhodou, když jsem hledala odpověď ke stejnému problému. Dnes jsem měla třetí aplikaci Agolutinu a podbřišek bolí pořádně - asi tak, jako když to mám dostat. Nicméně jsem 11. den po KETu, tak je možné, že se třeba zahnízďuje embryo. Prý takhle někdy začíná těhotenství. Takže nevím, čemu to přičíst, ale je to možné, že za to může Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí