Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni!
Chtěla bych se zeptat ohledně agolutinu, zajakou dobu vás začlo dost bolet v podbřišku, jelikož mě bolí břicho už od 2 dne aplikace. Předem děkuji za vaše odpovědi.
Ke všemu jsem si dělala v ten den ovu testík a vyšel velice pozitivní, byla jsem 15.den cyklu. ![]()
Asi Ti moc nepomuzu.. Mne, pokud si dobre pamatauju, snad nikdy po agolutinu v podbrisku nebolelo…
Ahojki, mě taky po Agolutinu nikdy nebolelo břicho. Raději doporučuji zajít k lékaři, může to být něco jiného… ![]()
Může to být OVU jak píšeš.
@kissi Lhůta je až 14 dní. Taky se mi to stalo. Dostala jsem pak ještě v kombinaci s neofolinem. Teď už dostávám dvojitou dávku rovnou ![]()
Mám totiž problémy s cyklem, je dlouhý 40 dní, někdy to nepříjde vůbec, teď už čekám 4tý den spoždění, sliznice je vysoká, ve středu jsem byla na UTZ a dle DR už to má přijít, tak jsem jí popsala svůj problém a dostala jsem Agolutin. Co vlastně může způsobit, že ms je takhle dlouhá, nebo nepříjde vůbec? Problímy jsem nikdy neměla aý posledních půl roku. Jde vůbec nějak podpořit příchod ms?
Dobrý den, na tuhle diskusi jsem narazila náhodou, když jsem hledala odpověď ke stejnému problému. Dnes jsem měla třetí aplikaci Agolutinu a podbřišek bolí pořádně - asi tak, jako když to mám dostat. Nicméně jsem 11. den po KETu, tak je možné, že se třeba zahnízďuje embryo. Prý takhle někdy začíná těhotenství. Takže nevím, čemu to přičíst, ale je to možné, že za to může Agolutin.