Jak je to s platem a přesčasy v Aholdu? (Albert)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja jsem se v Albert supermarket ptala na misto a pri prac. Pomeru na castecny uvazek cca 30h po-pa(8-14h) 80/hrubeho…mi bylo receno ze za mes 10800 hrubeho z toho 1tis ve stravenkach. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
U nás nabízí při práci na dohodu závratných 65 Kč na hodinu.
koledujou si, aby je někdo nahlásil…
- Citovat
- Upravit
@blabla123 já přes rameno Vánocema dělala na DPP za 62 Kč čistého na hodinu, ale ne teda v Albertu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
@blabla123 já přes rameno Vánocema dělala na DPP za 62 Kč čistého na hodinu, ale ne teda v Albertu
před vánocema ok, ale nyní už ne…
- Citovat
- Upravit
@blabla123 a platí to i u DPČ a DPP? Teď třeba dělám v Tescu na kase, a podle jakési tabulky, co jsem dohledala bych teď měla mít za hodinu minimálně 80,50 Kč, vztahuje se to jen na HPP nebo i na brigády?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
@blabla123 a platí to i u DPČ a DPP? Teď třeba dělám v Tescu na kase, a podle jakési tabulky, co jsem dohledala bych teď měla mít za hodinu minimálně 80,50 Kč, vztahuje se to jen na HPP nebo i na brigády?
Minimální mzda 66/h se vztahuje na všechny, tabulka pouze na hpp
- Citovat
- Upravit
Je to celé katastrofa. Včera zas bez prestávky. Dnes ma čaká to isté… Musím dotiahnuť mesiac a odchádzam… Ja nie som robot. Len mi je ľúto kolegýň ktoré tam ostávajú a trpia…Kolektív je skvelý. Ale ani ten nestojí za takú otrokarcinu a pohnuté zdravie bez riadnej výplaty… Aby som nezabudla, najnovšie máme zákaz chodiť do šatne v pracovnej dobe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angie1988 píše:
Je to celé katastrofa. Včera zas bez prestávky. Dnes ma čaká to isté… Musím dotiahnuť mesiac a odchádzam… Ja nie som robot. Len mi je ľúto kolegýň ktoré tam ostávajú a trpia…Kolektív je skvelý. Ale ani ten nestojí za takú otrokarcinu a pohnuté zdravie bez riadnej výplaty… Aby som nezabudla, najnovšie máme zákaz chodiť do šatne v pracovnej dobe…
Jak dlouhé máte směny?
- Citovat
- Upravit
@blabla123 5 až 9 hodín. Zväčša 7 mám. V nedeľu som mala 9 a tiež bez prestávky. Za minulý týždeň som mala pri 35hodinach jednu 12min prestávku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angie1988 píše:
@blabla123 5 až 9 hodín. Zväčša 7 mám. V nedeľu som mala 9 a tiež bez prestávky. Za minulý týždeň som mala pri 35hodinach jednu 12min prestávku…
skončila bych hned a nahlásila bych je…
Já dělala v takovém specifickém obchodě 7h směny + přesčasy (nebyly proplacené) bez pauzy a ještě si na mě vedoucí otvíral držku a prodával prošlé výrobky. ![]()
- Citovat
- Upravit