Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojte, plánujem sa začať stravovať bez mouky. Teda i výrobky bez ni. Zhubnu, ale tak asi 10 kg za pul roku. Chcela by som k tomu podporu, teda tento čaj. Máte prosim zkušenost s ním?
Děkuji ![]()
Ne, ale takový úbytek je ideální a je šance si tu váhu udržet. Jakékoli urychlovače stojí za pendrek z dlouhodobého hlediska. Těch zázračných čajů se tady už prodalo, a pořád se objevují nové a nové…
Ajurvedské čaje mám v oblibě-mě hodně pomohly na rozdrážděný žlučník a známý si chválí na ledviny. Ten na podporu hubnutí jsem si koupila, ale nejsem schopná si ho začít vařit
tak jsem zvědavá jestli tady někdo napíše kladné hodnocení a já se dokopala ![]()
@baaruunkaa ahoj, prosim Tě a ten známý…mohla by si mi od neho zistit, ktorý presne? odrovnala som si ledvinu Flectorem, mala som strašnú bolest zubu, tlačilo mi to na trojklanný nerv a to bolo na skapanie, tak som to pila často a 10 dní
cítim ledvinu pravú…budem užívať vit. C a Hořčík, čistú vodu, viac pohybu, vyradím cukr a mouku. ale ešte by som chcela aj tento čaj. děkuju Ti moc, ked sa dá, zjisti mi to… ![]()
@zuzka28 čaj se jmenuje Varuna a tady na těch stránkách je seznam: http://www.cestabylin.cz/….html/page-4
Já jsem měla Kalameghu na játra a žlučník.