Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak tu píše @PavlinaFl kupi je super. Agregátor většiny slev. Když se chystám na větší nákup ušetří mi hodně času…
Holky, Rossmann už nemá co 14 dnů letákové akce?…
http://letaky.skrz.cz/rossmann#…
Nevíte o nějaké další nejbližší slevové akci jako např. Nákupy s maminkou, Dny Marianne, Nákupy s MF Ona Dnes apod?
Pokud by měl někdo zájem o slevový kupon v eshopu Mall.cz, ať mi pošle SZ.
V Nové Karolíně jsou od včera slevy skoro ve všech obchodech až do 50%. Chtěla jsem si koupit i něco hezkého a nového na mimino a nakoupila jsem v Marks-Spencer, kde byla sleva na mimi oblečky opravdu až do 50%.
V ostravském obchodě ve Vítkovicích Funbaby mi dali krásný dudlík jen za to, že jsem se tam byla poptat na kočáry. A při té příležitosti jsem tam pak ještě koupila fakt drahý dupačky a bodýčko, protože byly prostě nádherný a já si nemohla pomoct.
Maminky, nevíte, zda už má Marks and Spencer slevy na mimi a dětské oblečení všude? Ideálně konrétně Plzeň.
@TerezkaW Já myslím, že ano. Přišla mi sms pozvánka na slevy a tam nebylo nic o Ostravě nebo jiném místě.
Nemate nekdo, nebo nevite o nekom kdo ma slevu do XXL Lutz a to do detskeho odeleni? Moooc prosiiim ![]()
@Boukýna Ahoj já mám už jsem v 7 měsíci a nevím jestli je dokážu ještě využít ![]()
@daydis2 Jeee a co mas za slevu?? To bych Ti byla nejvic vdecna ![]()