Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky
Mám veliký problém pokazila se mi moje mp3 a tak ted vybírám novou a nevím jakou vybrat, v obchodech jsem byla ale takový výběr jako na netu není ale tam zase nevidím jestli to má všechno co chci a nedokážu si představit velikost ![]()
Prosím máte někdo doma mp4 se kterou jste maximálně spokojená a mohli by jste mi ji doporučit??
Chtěla bych co nejmenší, aby měla klips na přichycení třeba za tričko( není podmínkou ) aby to mělo sluchátka které jsou malé a nenápadné (abych to mohla nosit v práci
) a nebyli to obyčejné sluchátka co se dávají hned do uší ale měli takové to co se dává za krk aby když vypadne sluchátko tak to nespadlo na zem
chápete co myslím nevím jak to popsat
aby to mělo dobrý zvuk a aby doba přehrávání byla aspoň 20 hodin ![]()
Víte někdo o něčem takovém????
Jsme asi náročná ![]()
Moc děkuju za každou odpověd ![]()
Jé přidávám se k dotazu, Kristýně se pokazila MP4 od Sencoru dovezená z USA a sháním novou aspoň MP3 na vánoce. Je pro mě důležitá i cena, ale to neznamená, že chci to nejlevnější, to fakt ne. Sama vím, že nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit levné věci..... čili zlatou střední cestu.
Děkuji.
Potrebuju koupit MP3 prehravac, tak do cca 1500 Kc a chtela bych, aby se nabijel nabijeckou, jako mobil - poradte, prosim ![]()
@Barca12345
máme tenhle - http://www.zbozi.cz/…or-spv-4301/ je to teda sice mp4, ale naprostá spokojenost i sluchátka jsou pořád v pohodě (máme ji přes rok) a malá si na ni v autě pouští pohádky ![]()