Akné v těhotenství - co na to?

Iri
141
31.5.04 16:36

Akne v tehotenstvi

Ahoj tehulky a maminky,
rada bych od vas dostala nejaky dobry typ na akne v tehotenstvi.
Jsem ve 25tt a stale se mi drzi akne. Na tvari to mohu celkem zamaskovat, ale na hrudi a na zadech uz ne.
Doba tilek je uz za dvermi a ja v nich asi nevyjdu :oops:
Koupila jsem si v lekarne aknecolor - makeup, ale na telo jsem nic nenasla.
Prosim, poradte, co vam pomohlo alespon akne trochu zamezit..

Dekuju za odpovedi
Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2773
31.5.04 16:44

Ahoj Iri :D ,
nejsem sice těhotná :( , ale na kožní jsem šla s tím, aby mi předepsali něco na akné po vysazení HA, a s ohledem na případné těhotenství. :oops: Jeden z léků je sice lokální ATB, ale na můj dotaz, zda to nemůže vadit, se doktor jenom smál. Koncentrace je prý příliš malá, než aby mohla jakkoli škodit. :P
Dostala jsem dva přípravky - mast Skinoren, na večer, a na ráno pod krém a make-up Aknemycin. (Akne-color je k ničemu).
Po měsíci se zlepšil stav mé pleti snad o 1000% :lol: , dokonce jsem totálně změnila účes z hladkého mikáda (ta fuška narovnávat denně vlnité vlasy 8O :roll: ) s ofinou zpět k přírodním vlnám a pozor - s holým čelem !! :D O víkendu jsem se už bez problému obešla bez jakéhokoliv make-upu.
Zkus si zajít ke kožnímu lékaři, a uvidíš. :wink:
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
31.5.04 17:12

Ahoj Hajinko,
na koznim jsem byla, ale o techto lecich nic doktorka nerekla. Predepsala mi jeden a pak jsem sama zjistila, ze se nesmi uzivat v tehotestvi…
Asi zmenim doktorku a pujdu jinam..

Dekuju za typ
I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.04 11:56

Ahoj,
nechci někomu brát iluze, že se akne zbaví po měsíční léčbě atb mastí nebo jinými „sajrajty“. Stav se sice může přechodně zlepšit, ale po ukončení léčby nebo i při dlouhodobějším užívání se akné vrátí zpět. Chce to spíš upravit jídelníček a vyčistit tělo zevnitř. Než volit antibiotika, to radši kvalitní kosmetiku. Výborná je La Roche Possay, mám s ní skvělý zkušenosti. Čau Pavla

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.6.04 12:23

Mě radili pivní kvasnice , není to chemie a zabírá to skvěle . :) Horší je je sehnat . :( Niky

• Citovat
  • Upravit
1512
1.6.04 13:09

ahoj iri,

mne se taky akne zhorsilo v tehotenstvi hlavne na hrudi a zadech. mne pomaha slunce. maku up se snazim pouzivat co nejmin, jenom pudr a korekcni tycinku.
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
1.6.04 14:45

Můj dobrý známý, který se zabývá bylinkami a zdravým životním stylem mi už kdysi dávno radil na akne rozmíchat si čerstvé kvasnice za korunu s vlažným mlékem a vypít to dvě hodiny před spaním= dvě hodiny po posledním jídle. Prý je to zázrak na pleť. Problém je v tom, že syrové kvasnice mi obracejí žaludek naruby a nikdy jsem tuhle dobrůtku nedokázala pozřít, takže to nemám vyzkoušeno. Snad ještě tak kvasnicovou polévku bych mohla, ale to prý není to samé. Snad to některé z vás pomůže

• Citovat
  • Upravit
1
11.8.19 14:19

Akné

Dobrý den mám dotaz jsem ve 24tt a začalo se mi dělat plno pupínků jak po obličeji tak na krku a hrudi když si to umyju tak mě to pálí, nevím co na to použit a jak se toho zbavit😔 prosím o nějakou radu😷 děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí