Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak uz pises, jsou to hormonalni zmeny, nekdo ma pupinky, jiny je strasne unaveny, nekdo zvraci… Kazda to ma jinak.. Telo se mění a vse dava miminku. Prvni 3-4 mesice byvaji nejhorsi pak se to lepsi no a konec 8 a začátek 9 je taky kruty protoze se s pupkem nikam a nikde nevejdes
![]()
V tehotenstvi jsem měla vsechny klasicke priznaky i ty méně časté různě se to střídalo . Takže neměj strach
Jsem 26. týden a pupínky mám tak od 12. týdne katastrofální, obličej +- ok, sem tam někde něco ale horní polovinu zad a ramena mám úplně osypanou, díky bohu že je zima a mohu nosit svetry a trika s dlouhým rukávem. Přestala jsem doufat, že se to zlepší
Jinak na to nic nepomáhá, nebo pomůže, ale za dva dny je to zpátky, jsou to prostě hormony.
Měla jsem těch příznaků mnohem víc a počkej co se objeví s postupem těhotenství
Kéžby jen akné .. od začátku těhotenství si připadám jak v pubertě, pak v dekoltu mám různé fleky hnědé.. První tři měsíce bolesti břicha, zvracení .. pak chvilku klid a teď kyčle, pobolívání podbřišku ![]()
Ahojky jsem 5+4tt a chci se zeptat kdo takhle na začátku těhotenství měl akné červene fleky a občas (jebaky)… Nikdy jsem takové problémy neměla… Potom bolesti zad ale jen mírně a to jen občas… Bolesti hlavy a občas dělání se blbě a hodně únavy… Má někdo taky tolik příznaků?? Je mi jasné že je to hormonální změnami

+ Beru kyselinu listovou
K doktorovi jdu až po vánocích v pátek…tak se uvidí co tam
Jinak krásné vánoce a šťastný nový rok