Akné v těhotenství a další

Anonymní
17.12.18 19:57

Akné v těhotenství a další

Ahojky jsem 5+4tt a chci se zeptat kdo takhle na začátku těhotenství měl akné červene fleky a občas (jebaky)… Nikdy jsem takové problémy neměla… Potom bolesti zad ale jen mírně a to jen občas… Bolesti hlavy a občas dělání se blbě a hodně únavy… Má někdo taky tolik příznaků?? Je mi jasné že je to hormonální změnami
+ Beru kyselinu listovou
K doktorovi jdu až po vánocích v pátek…tak se uvidí co tam
Jinak krásné vánoce a šťastný nový rok :srdce: :dance: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
17.12.18 20:28

Jak uz pises, jsou to hormonalni zmeny, nekdo ma pupinky, jiny je strasne unaveny, nekdo zvraci… Kazda to ma jinak.. Telo se mění a vse dava miminku. Prvni 3-4 mesice byvaji nejhorsi pak se to lepsi no a konec 8 a začátek 9 je taky kruty protoze se s pupkem nikam a nikde nevejdes :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.12.18 20:30

Ja mam vsechno, co pises + strasna unava a silena zima.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.12.18 20:38

V tehotenstvi jsem měla vsechny klasicke priznaky i ty méně časté různě se to střídalo . Takže neměj strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.12.18 20:40

Jsem 26. týden a pupínky mám tak od 12. týdne katastrofální, obličej +- ok, sem tam někde něco ale horní polovinu zad a ramena mám úplně osypanou, díky bohu že je zima a mohu nosit svetry a trika s dlouhým rukávem. Přestala jsem doufat, že se to zlepší :) Jinak na to nic nepomáhá, nebo pomůže, ale za dva dny je to zpátky, jsou to prostě hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.12.18 20:55

Měla jsem těch příznaků mnohem víc a počkej co se objeví s postupem těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
18.12.18 10:04

Kéžby jen akné .. od začátku těhotenství si připadám jak v pubertě, pak v dekoltu mám různé fleky hnědé.. První tři měsíce bolesti břicha, zvracení .. pak chvilku klid a teď kyčle, pobolívání podbřišku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí