Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
taky to mam
jak to vratit nevim, ale zvyknes. si.. co vadi nejvic je, ze mi nejde videt widget hudby na zamcene obrazovce
kdyz chci posunout pisnicku, musim zbytecne odemykat cely telefon.. a nastaveni vyzvaneni (ztlumit, vibrace) atd mi taky pekne pije krev.. ikony male, proste des a kdovi, na kolik veci jsem jeste neprisla, mam to uz mesic..
Mám taky Xiaomi a já na tu aktualizaci čekám a čekám a nic
chjooo
![]()
Jo a co zkusit najít v telefonu tovární nastavení? Nejsem si jistá ale potom by mělo být vše jako když se mobil koupil???
ale nevím jestli to u Xiaomi jde
![]()
@mayecka píše:
Jo a co zkusit najít v telefonu tovární nastavení? Nejsem si jistá ale potom by mělo být vše jako když se mobil koupil???ale nevím jestli to u Xiaomi jde
![]()
To nechci,to bych přišla o všechno.
@petanah píše:
taky to mamjak to vratit nevim, ale zvyknes. si.. co vadi nejvic je, ze mi nejde videt widget hudby na zamcene obrazovce
kdyz chci posunout pisnicku, musim zbytecne odemykat cely telefon.. a nastaveni vyzvaneni (ztlumit, vibrace) atd mi taky pekne pije krev.. ikony male, proste des a kdovi, na kolik veci jsem jeste neprisla, mam to uz mesic..
Mně rozciluje budík,používám to jako upomínky,písmena teď jak k.ava. Když chci vypnout zvuk i vibraci,tak je to teď taky jinak, samozřejmě blbeji. Samo mi to změnilo zvuk u budíku,ten co byl,už asi ani není. A dcera dnes taky penila,samo se jí to přes noc zaktualizovalo.
@vokishka ju je to na nic. Není nad staré mobilní telefony s tlačítky tam se nic nemenilo
![]()
@mayecka píše:
Mám taky Xiaomi a já na tu aktualizaci čekám a čekám a nicchjooo
![]()
Proč na ni čekáš?
@vokishka kamarádka už ji má a mě osobně se ten vzhled atd libi
![]()
jooo, par veci jako tony atd se mi taky poprehazelo.. vic jak hodinu jsem si s tim hrala, nez jsem to vsechno zase nastavila zpatky vcetne ruznych oznameni atd
cim vic se do toho d*pe, tim horsi fakt
Ahoj taky se chci zeptat nevíte když mam mobil na reklamaci a od t mobile a dostala jsem nahradni a nešťastnou náhodu spadl a prasklo zadnisklo sklo tak nevim zda se mobil plati nebo jen za opravu a nebo vubec?
Prosím o radu, mám dotykový telefon a občas sám od sebe udělá aktualizace aplikací Google, já ale vůbec tyto aplikace nepoužívám jako jsou Chrome, Gmail, Hudba Play, Fotky od Google, opravdu vůbec, stačí mi základ co je v mobilu, toto neotvírám a tak mi příjde zbytečný, aby mobil stahoval aktualizace a zbytečně těmi staženými megabity zabíral místo v mobilu. Dá se někde v telefonu nastavit, že nechci, aby telefon sám automaticky tyto aktualizace od Google prováděl? Pokud ano, prosím poraďte, kde to v telefonu najdu. Děkuji všem moc
@BZ89 automatické aktualizace se dají vypnout v nastavení , ale když to aktualizovat nebudeš, tak telefon nebude celkově fungovat v pořádku a bude se sekat. I když tyto funkce nepoužíváš, tak můžou být využívány k jiným operacím, které s telefonem děláš.
@BZ89 Ahoj v aplikaci google play najdeš v nastavení automatická aktualizace a zaškrtneš neaktualizovat automaticky.
Tak to by mě taky zajímalo, ale je pravda, že v poslední době se mi ukáže pouze informační ikonka že jsou dostupné aktualizace a klepnutím na ikonku spustim aktualizace, vždy to mazu.
Děkuji za všechny informace moc. Rozumím, že když nebudu aktualizovat, že telefon může špatně fungovat, mě jde asi hlavně o to to mít pod kontrolou a vědět co aktualizuje, zaškrtla jsem si tedy, automaticky neaktualizovat, stačí mi, když mě předtím telefon upozorní a dá vědět co bude aktualizovat a ne, že to tam skáče několik minut samo bez mého věděmí. Takže moc děkuji ![]()