IPhone 4s se vypíná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.12.18 12:54

IPhone 4s se vypíná

Zdravím dámy, pokud z vás má někdo iPhone 4s tak bych potřebovala řadu. Koupila jsem si zmíněný telefon z druhé ruky (perfektní stav). Mobil se obcas vypne a ukazuje že je vybitá baterie. Prý se to ale občas stává, nevíte někdo? Je to už blbá baterka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
6.12.18 13:03

Muze byt, staré baterky mají v chladu problém, spadnou hrozne rychle na par procent a pak se vypnou. Můžeš ji nechat vyměnit, ale možná by ti vyšlo lepe koupit nový starší model - třeba SE stoji par korun teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 13:09

To je snad jasné, 4s je muzejní kus, v perfektním stavu může být ale je to technika, baterka takových telefonu už je pasá

• Citovat
  • Upravit
1215
6.12.18 13:10

Mi tohle dělal 5S myslím to byl, vyměnili jsme baterku a bylo to lepší, ale i tak se ten telefon strašně sekal, byl pomalý a prostě nestíhal. Ono s každým novým IOS se Ti telefon zpomalí a podle mě Ti to bude vadit. Asi bych ho zkusila prodat a koupit novějsí, minimálně Iphone 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 13:11
@kacenka841 píše:
Mi tohle dělal 5S myslím to byl, vyměnili jsme baterku a bylo to lepší, ale i tak se ten telefon strašně sekal, byl pomalý a prostě nestíhal. Ono s každým novým IOS se Ti telefon zpomalí a podle mě Ti to bude vadit. Asi bych ho zkusila prodat a koupit novějsí, minimálně Iphone 6.

Bych chtěla vidět jak 4s v dnešní době prodáš :D :D :D možná tak do muzea

• Citovat
  • Upravit
33210
6.12.18 13:14

Tenhle model je už opravdu starý, nepůjde ti tam pak už ani aktualizace :nevim: Zkus vyměnit baterii i když to je asi zbytečá investice. Být tebou tak jdu minimálně do SE, ten ti bude šlapat jak hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33210
6.12.18 13:16
@Anonymní píše:
Bych chtěla vidět jak 4s v dnešní době prodáš :D :D :D možná tak do muzea

Ale jo, prodá, vidím každou chvíli inzerát a lidi se můžou přetrhnout :mrgreen: Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12149
6.12.18 13:52

Kup si uz novy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.12.18 14:06

Tenhle krám vyhoď a neotravuj, anonyme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
6.12.18 14:15
@arinecka píše:
Ale jo, prodá, vidím každou chvíli inzerát a lidi se můžou přetrhnout :mrgreen: Proč anonym?

Fakt? Já si ani netroufla dát inzerát na svoji starou šestku, myslela jsem, že o to nebude zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
6.12.18 14:18
@Anonymní píše:
Bych chtěla vidět jak 4s v dnešní době prodáš :D :D :D možná tak do muzea

Zakladatelka ho koupila pokud jsem dobře četla takže ho asi někdo prodal. Takže šanci pořád má.
A proč anonym? Píšeš někde něco citlivého??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.12.18 14:19

@ivašot. Šestku prodas úplně v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.12.18 14:33

iPhone 4 uz je dnes k nicemu. Ma to stary software a nestiha aktualizace, navic baterka v haji. To uz neroztlacis. Jak pisou holky, chce to aspon SE..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
6.12.18 14:56

Tak pokud to chceš jen na volání, sms vyjímečně net, nebo nějaká apka tak 4 bude pořád ještě tak nějak fungovat. Jen to chce novou baterku. Nemusí být originál ale taky by to neměl bejt ten největší šmejd z číny.
Dobrý a za rozumný peníz je třeba avacom. Jen to chce někoho, kdo to vyměni, nebo to zanést do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33210
6.12.18 15:01
@ivašot. píše:
Fakt? Já si ani netroufla dát inzerát na svoji starou šestku, myslela jsem, že o to nebude zájem.

Úplně v pohodě, na FB je spousta skupin APPLE bazar, iPhone bazar atd, jasně že občas někdo dost přestřelí cenu tak dostane pěknou sodu ale pokud máš tel ve slušném stavu a nebudeš za něj chtít ranec tak ho prodáš úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák