Tvorba webových hezkých stránek - znáte někoho?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19784
27.11.18 16:20

@Elenkalea2010 Se to teď učím. Ale učím se nejen Html, Css, SCSS, Javascript, jQuery, atd., ale i vůbec ASP.NET a C#.NET.

Nechceš se naučit aspoň Html a Css? Můžu doporučit český online kurz: https://www.itnetwork.cz/html-css

Nakonec tam máš i hezké šablony zdarma, jen se s tím naučit zacházet. A naučíš se to třeba v tom kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.11.18 16:27
Ahojky ja si radsi to zaplatim když to nebude 20 tis.???? obávám se že na učení tvorby stránek nemám buňky … potřebuji ten základ představu mám grafický náročnější ale aktualizace bych chtěla pak dělat sama nebo když by me tak aspoň levnější aktualizace byly by cca jednou za půl roku…
@eumedon píše:
@Elenkalea2010 Se to teď učím. Ale učím se nejen Html, Css, SCSS, Javascript, jQuery, atd., ale i vůbec ASP.NET a C#.NET.

Nechceš se naučit aspoň Html a Css? Můžu doporučit český online kurz: https://www.itnetwork.cz/html-css

Nakonec tam máš i hezké šablony zdarma, jen se s tím naučit zacházet. A naučíš se to třeba v tom kurzu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
27.11.18 16:29

No, ale stejně, pokud to pak budeš chtít upravovat tak, aby se to nerozsypalo, tak nějaký základ o tom budeš muset vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.18 16:49

Ja mam ted delane za super cenu a jsem na tom jako ty..take si budu sama upravovat ve wordpressu obsah..uprava textu a pridavani a odebirani produktu. Uz si jen pujcit knihu a pustit se do toho. Kdybys chtela kontakt..poslu do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
27.11.18 16:58

Taky prosím o kontakt.

@plenkovedorty píše:
Ja mam ted delane za super cenu a jsem na tom jako ty..take si budu sama upravovat ve wordpressu obsah..uprava textu a pridavani a odebirani produktu. Uz si jen pujcit knihu a pustit se do toho. Kdybys chtela kontakt..poslu do sz
  • Citovat
  • Upravit
456
27.11.18 17:00

Dělám grafiku i nahazuji šablony na například WP. Záleží co chceš, co tam poběží ale pokud chceš v budoucnu dělat vše sama, tak by si se měla v tomhle oboru sebevzdělávat nebo udržovat vztah s tím, kdo ti to dělal a případně mu platit nějakou podporu.

Jinak tedy musíš počítat i s tím, že s webem jde v ruku v ruce reklama, bannery atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.18 17:42
@hodinarka píše:
Taky prosím o kontakt.

Pisnu ho do zpravy. at nedelam reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
27.11.18 17:42
  • Citovat
  • Upravit
27.11.18 18:51
prosim o kontakt do zprávy moc děkuji :kytka:
@plenkovedorty píše:
Ja mam ted delane za super cenu a jsem na tom jako ty..take si budu sama upravovat ve wordpressu obsah..uprava textu a pridavani a odebirani produktu. Uz si jen pujcit knihu a pustit se do toho. Kdybys chtela kontakt..poslu do sz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.11.18 02:01

Ahoj, já dělám webovky :kytka: a jsou ve WordPressu, velmi lehké na ovládání. Vše vysvětlím, naučím. Píši ti zprávu i s ukázkou, ať nedělám reklamu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák