Alcatel onetouch pop C7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3134
15.10.14 07:27

Alcatel onetouch pop C7

Ahoj, prosí o radu chtěla bych si koupit tento mobil ALCATEL C7
http://www.alza.cz/…-d522284.htm
myslíte, že je dobrej??? máte někdo zkušenosti? Asi je mnohem horší než samsung III, někdo mi říká že je nadupanej Alcatel a že teď opravdu dělají super mobily…
prosím poraďte nebo prosím o vaší zkušenost. J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2212
15.10.14 07:45

Já ho mám, a je úžasný. Ve své cenové kategorii nesrovnatelný. Má 4 jádrový procesor. Takže se neseká je rychlý. Já jsem s ním hooodně spokojená.. Mám tam nainstalováno spoustu her a aplikací a je pořád rychlý. Předtím jsem měla Samsung Galaxy Wonder a ten se mi sekl i když jsem si chtěla zavolat.. Kdyžtak se ptej na co chceš, ráda odpovím ;)

Příspěvek upraven 15.10.14 v 07:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.10.14 07:47

Jo a foták, za hezkého denního světla fotí celkem hezky, ale jak je šero nebo přítmí je trochu horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 08:15

@brulinka
ahoj děkuji za tvůj názor. říkáš foťák horší? takže fotky nejsou zas až tak ok? a co velikostně - není to pádlo na ženskou, mě se strašně líbí, ale manžel říká že alcatel není moc dobrá značka - ale je nadupanej jako samsung..
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 08:15

Kdybys měla na výběr pořídila bys sis ho znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 08:21

Není malé rozlišení barev??? 480×854

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.10.14 08:38

No velký je dost, občas je složité ho ovládat jednou rukou :mrgreen: Ale jsem ráda, že je tak velký, protože hodně používám internet, občas mi nahrazuje i počítač. Hodím ti sem nějaké foto z toho foťáku. A uvidíš. Já bych si ho rozhodně koupila znovu. A i když jsem nevěřila značce Alcatel, tak teď jsem ráda. A jinak Samsung odkoupil Alcatel, takže už je to skoro to samé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.10.14 08:41

Jo ale má teda nevýhodu, že nahrávané videa ukládá v nějakém „zvláštním“ formátu, takže nejde sdílet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 08:48
@brulinka píše:
No velký je dost, občas je složité ho ovládat jednou rukou :mrgreen: Ale jsem ráda, že je tak velký, protože hodně používám internet, občas mi nahrazuje i počítač. Hodím ti sem nějaké foto z toho foťáku. A uvidíš. Já bych si ho rozhodně koupila znovu. A i když jsem nevěřila značce Alcatel, tak teď jsem ráda. A jinak Samsung odkoupil Alcatel, takže už je to skoro to samé :mrgreen:

AHA TAK TO JSEM ANI NEVĚDĚLA…
TOTIŽ VÁHÁM MEZI TÍMHLE A MEZI SAMSUNGEM S III NEO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 08:48

@brulinka
ANI TO NEJDE PŘEDĚLAT NA JINÝ FORMÁT? TO ASI ANO NE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.10.14 09:00
@Jája.U píše:
@brulinka
ANI TO NEJDE PŘEDĚLAT NA JINÝ FORMÁT? TO ASI ANO NE?

Předělat to na jiný formát jde, s tím není žádný problém. Jen přímo z telefonu nenasdílíš věci třeba na Fb, nebo někomu poslat. No s tím Samsungem nemám zkušenost, určitě bude taky dobrý ne-li lepší, ale cena je myslím úplně někde jinde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 09:06

@brulinka
no právě ta cena… mě ani ta o to nejde, manžel mi hce udělat radost a mě je líto peněz :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.10.14 10:20

@Jája.U ja ho mam ted pres tyden a jsem spokojena. Hodne se mi libi opticky, pritel ma Samsung s 3 a je to uplne srovnatelne funkcema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
15.10.14 10:40

@Janicka 22
no ale to rozlišení je ouvej a co ten foťáček tedy, mám z toho strach…
A má 5 mpx S má 8mpx, A má malé rozlišení oproti S3
opticky je mnohem hezčí než S3 Neo, aspoň podle mě a nebo je to špatně vyfocené na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.10.14 12:10
@Jája.U píše:
@Janicka 22
no ale to rozlišení je ouvej a co ten foťáček tedy, mám z toho strach…
A má 5 mpx S má 8mpx, A má malé rozlišení oproti S3
opticky je mnohem hezčí než S3 Neo, aspoň podle mě a nebo je to špatně vyfocené na netu

ja nevim, nepotrebuju super fotak. kdyz chci hezke fotky vezmu fotak normalni..
myslim si, ze za tu cenu je ten Telefon fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák