Alergie na zlato a stříbro

307
19.10.16 12:35

alergie na zlato a stříbro

Začala jsem mít takový problém, léta letoucí jsem nosila snubák a na druhé ruce dva stříbrné prstýnky. Poslední dobou mě pod nima začala svědit kůže. Když jsem je dala dolů, úplně jsem se zděsila. Kůže červená, lesklá a ještě do toho svědivé pupínky, skoro jako puchřky, může to být najednou alergie? Podotýkám, že když mě to zmizelo, zkusila jsem je nasadit znova. Za 24 hodin opět to tam bylo. Teď se zase léčím tím, že to mažu konopnou mastí a pomalu to zase mizí. Co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
19.10.16 12:51

Není to spíš plíseň? prostě se to nesundavanim zaparilo a je problém. mozna jsou prstýnky hodně utažené? co trochu nechat zvětšit u zlatnika? jen malinko, aby se nezaparila zase kuze, ale aby nepadaly. nechala bych dole až do úplného zahojení. na plíseň je mesickova mast že sádla, pokud by to byla plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.10.16 12:59

No já ani nevím, jak plíseň vypadá, asi se stavím u zlatníka a zeptám se. Je fakt, že třeba snubák těžko dávám dolů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.10.16 13:05

Hele může to být obojí, i plíseň, i alergie - kamarádka alergička mi popisovala, jak se jí po každém ze tří dětí alergie zhoršily, že jí vadí věci, co byly dřív v pohodě…

Každopádně bych to doléčila, a zkus sundavat po příchodu domů. Pokud je prsten těsný, může se to tím dále zhoršovat - kdyžtak si dej snubák roztáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.10.16 13:13

No je fakt, že pod tím snubákem, který je mě těsný to mám o hodně horší. Zítra je vezmu s sebou a stavím se na vyčištění a rovnou se poradím. Já byla ted poslední dobou tak yoslabená a léky na alergii beru stále, tak to může být třeba i k tomu
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
19.10.16 13:39
@hrdas píše:
No já ani nevím, jak plíseň vypadá, asi se stavím u zlatníka a zeptám se. Je fakt, že třeba snubák těžko dávám dolů :?

Nebylo by lepší se zastavit na kožním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.10.16 13:50

@Ivan PPZ nejdříve to zkusím u zlatníka, nechat to vyčistit a ana kožní se tady u nás objednává přez měsíc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek