Aliexpress objednávka

10.3.17 10:49

Aliexpress objednávka

Dobrý den, je tu někdo kdo by mi pomohl vyplnit objednávku na Aliexpressu? Angličtině moc nerozumím a je to moje premiéra. Přikládám fotku, kdyby mi někdo poradil co do kterého řádků napsat prosím prosím. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2751
10.3.17 10:54

Napoprve je nejjednodušší zapnout si aliexpres v pc, v pravo nahore Langue -vybrat cestinu a mate to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 10:54

Chcou jméno příjmení, tel číslo, adresu, stát, pod Czech republic napiš třeba kraj nebo znovu město, pak město, psč

• Citovat
  • Upravit
6778
10.3.17 11:01
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 11:03

Já právě nemám teď počítač :( Apt, suite, unit, etc., Zip/Postal Code a tyhle „zkratky“ a slova prosím vás co znamenají? Právě to na telefonu nemůžu najít abych si to prepla do češtiny :( A nevíte ještě někde od kolika dolarů se platí DPH a clo? Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 11:05

Číslo baráku a psč, víš co je psč?
to fakt nevím já mám maximálně do tisícovky objednávky

• Citovat
  • Upravit
738

Do 25 dolarů se clo neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
@Tereza985617 píše:
Já právě nemám teď počítač :( Apt, suite, unit, etc., Zip/Postal Code a tyhle „zkratky“ a slova prosím vás co znamenají? Právě to na telefonu nemůžu najít abych si to prepla do češtiny :( A nevíte ještě někde od kolika dolarů se platí DPH a clo? Moc děkuji ;)

Apt, suite atd je cislo bytu nebo neco pro blizsi urceni, ale to nemusis vyplnovat.
ZIp postal code je PSC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 11:07

Mockrát děkuji ;) Tak jdu na to, snad to zvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 11:07
@pikola píše:
Apt, suite atd je cislo bytu nebo neco pro blizsi urceni, ale to nemusis vyplnovat.
ZIp postal code je PSC.

mi to nešlo odeslat bez vyplnění všeho takže jsem tam opakovala ty věci dokola :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15492
22.9.17 15:21

Chci objednat jednu věc víckrát. Jeden kus stojí cca 20 dolarů. Když nechci platit clo, tak co udělat? Udělat dvě objednávky? Nedají mi to dohromady?
Mám změnu karty. Jak vymazat starou kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.9.17 15:31

@Sára 1 jak smazat starou nevim, ja ji tam nechala a novou pouzivam bez ulozeni udaju.
Nedko pise do zprav prodejci, at oznaci balicek nizsi cenou, ake neni to zaruka. Jinak asi jistota je dve obj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
22.9.17 15:57
@Sára 1 píše:
Chci objednat jednu věc víckrát. Jeden kus stojí cca 20 dolarů. Když nechci platit clo, tak co udělat? Udělat dvě objednávky? Nedají mi to dohromady?
Mám změnu karty. Jak vymazat starou kartu?

Když druhou objednávku odešleš až poté, co oni odešlou věc objednanou první objednávkou, tak ti ty dvě věci v jedné zásilce neodešlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.9.17 21:34

Nejlepší je založit více profilů na aliexpres na více adres. ( rodiče, příbuzní, známí) ale na tvé jméno. každý kus objednat na jinou adresu tak ti půjde každá objednávka zaručeně zvlášť. Další věc je že celníci nejsou hloupí a tyhle triky znají takže když si tě vyhmátnou, můžou chtít za každý kus doložit cenu, výpis z účtu kolik jsi reálné zaplatila a doplatit DPH. Ale také můžeš objednat věci za 100$ a může to projít bez proclení takže je to buď a nebo. Já bych to udělala tak, že by Ch si objednala danou věc a až skočí že je balík na cestě, objednala bych další a pak další. V praxi je to rozmezí cca 2-3 dny mezi objednávkami. Taky je možné si danou věc koupit u různých prodejců. Např já mám na cestě troje stejný chytrý hodinky xiaomi a kazdý od jinyho prodejce abych si pojistila že nebudu platit clo.
Jinak kartu odstraníš v nastavení - debet Card - remove card

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 18:52

Mám otázku

Dobrý den dnes jsem se snažila vyplnit AliExpress objednávku nejdřív jsem se zarazila u těch zkratek Ale teď mám problém s mým jménem napsala jsem tam svoje jméno a oni po mně chtějí abych ho napsala v angličtině ale když ho dám do překladače tak se mi pořád překládá úplně stejně jak se řekne v češtině nevíte teda jak mám jinak napsat Kateřina Habová? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák