Sháním dlouhé kalhoty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
7.3.17 14:49

Sháním dlouhé kalhoty

Ahoj holky,
mám problém, mam postavu jako žirafa a proto sháním na sebe dlouhé kalhoty nebo rifle. Nemáte typ na nějaké obchody, kde bych takové kalhoty sehnala? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9880
7.3.17 14:51

@Saruska00 asi neporadím novinku, ale já jako malá osoba si nakupuju v Bonprixu..
Mají tam u kalhot.. dlouhou variantu, normální a krátkou…
Já už vím vel.. tak se mi to dobře kupuje jak v obchodě, kde zkouším hromady a stejně musím pak skracovat.. dám K a mám je jak pro malé lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.3.17 14:53

Promod.
Ale ne všechny jsou tak dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.3.17 15:12

Zkoušet a zkoušet..obejít jich více. Snad jedině kam nechodit je Kik, tam kalhoty mají krátké - mám 181 cm a ve všech jsem vypadala jako Havel, zkus ten Bonprix, já tam kupuju jenom trička, kalhot se bojím, že by právě byly krátké, ale jestli je tam varienta „dlouhé“, tak proč to nezkusit.) vrátit je můžeš vždycky případně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
7.3.17 15:21

Long varianty kalhot mívají v C&A, Marks & Spencer.
Jednou jsem jedny dlouhé ukořistila i v KIK, ale long tam mají opravdu jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
7.3.17 15:34

Long verze kalhot mivaji i v Takku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
7.3.17 15:50

@Saruska00 V Praze zkus č. 604545612 p. Krucká, nadměrné velikosti. Praha 3 Přemyslosvská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
7.3.17 18:39

Já bych ti ještě doporučila podívat se do next. nevím jak v dámské konfekci, ale v pánských džínách majoí vždy 3 délky. Tak tipuji, že v té dámské konfekci by to mohlo být stejné. My tam chodíme pro džíny manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák