Baťa - vrácení bot

Da.
77
4.3.17 23:00

Baťa vrácení bot

Zajímalo by mě, zda máte zkušenost s vrácením obuvi zakoupené v kamenném obchodě u Bati? Zakoupila jsem si tam dnes boty, v obchodě se mi zdály pohodlné, ale v podvečer jsem je doma obula, a jsou pro mou širokou nohu nevhodné. Prostě unáhlená koupě. Děkuji Vám za zkušenosti. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
4.3.17 23:02
@Da. píše:
Zajímalo by mě, zda máte zkušenost s vrácením obuvi zakoupené v kamenném obchodě u Bati? Zakoupila jsem si tam dnes boty, v obchodě se mi zdály pohodlné, ale v podvečer jsem je doma obula, a jsou pro mou širokou nohu nevhodné. Prostě unáhlená koupě. Děkuji Vám za zkušenosti. D.

Baťa už je mrtvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.3.17 23:15

Vracela jsem několikrát a v pohodě. Na nic se neptali a okamžitě vyměnili nebo vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
5.3.17 08:00

Myslím, že kamenný obchod nemá povinnost vzít boty zpátky, když je možnost si je vyzkoušet. Takže hodně záleží na obchodě a na tom, jakou si chce udržet reputaci.
To je stejný jako s reklamací - Sportissimo dělá s reklamací cavyky, no mají na to ze zákona měsíc, tajže můžou, ale v Deichmanu dá boty prodavačka pod pult a jděte si vybrat jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.3.17 10:11

@Da. Vracela jsem pred mesicem a v pohode. Mensi velikost nemeli, tak vratili penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák