Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kupovali jste někdo koberec přes internet? Jde mi o metrážový, ne kusový. Chceme koberec do dětského pokoje, na internetu jsou pěkné, ale nevím, zda riskovat nákup, když ho neuvidím - kvalita, barvy, kompletní „osahání“.
Pokud ano, z jaké stránky, pokud vše proběhlo v pořádku? Děkuji ![]()
Nekupovala. Když jsem koukala na ceny, tak rozdíl proti obchodu tady u nás skoro žádný a oni nám to i položili a zalištovali.
@Aspera píše:
Nekupovala. Když jsem koukala na ceny, tak rozdíl proti obchodu tady u nás skoro žádný a oni nám to i položili a zalištovali.
Děkuji a na kolik to položení vyšlo?
@Saatine píše:
Ano teď jsem kupovala nový domů, drahý, chlupatýA dopadlo to dobře, některé obchody i nabízí, že ti prvně pošlou malý vzorek, ať víš.
Ale hlavně bacha u dodání, nemívají v dovozu výnos. Mně osobně to nedošlo a pak jsme se s tím kobercem dost prali
Díky, výnos je v pohodě. Jsme v RD, takže žádný problém ![]()
@Maty1989 píše:
Kupovali jste někdo koberec přes internet? Jde mi o metrážový, ne kusový. Chceme koberec do dětského pokoje, na internetu jsou pěkné, ale nevím, zda riskovat nákup, když ho neuvidím - kvalita, barvy, kompletní „osahání“.Pokud ano, z jaké stránky, pokud vše proběhlo v pořádku? Děkuji
Kusový dětský koberec bych se nebála kupovat přes internet, na vrácení zboží máš 14 dnů, pokud by se nelíbil a nejde o tak velkou částku jako když kupuješ kvalitní koberec do velké místnosti na celou plochu. Zkus se řídit recenzemi (např na heurece), ať je minimální šance problémů.
@Maty1989 oni to mají na procenta, přidávají 15%. Ale za tu preciznost nám to stojí, hlavně to měli během dvou hodin i obědem, aby si koberec pořádně lehl.
@Aspera píše:
@Maty1989 oni to mají na procenta, přidávají 15%. Ale za tu preciznost nám to stojí, hlavně to měli během dvou hodin i obědem, aby si koberec pořádně lehl.
Děkuji. Podíváme se u nás, co mají, Když jsme brali do obyváku, tak celkově moc výběr nebyl, natož přímo dětských koberců měli fakt málo.