Poradíte s odhadem výše alimentů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.15 15:18
@ewajs píše:
Známá má takto dítko. Muž neuveden v RL. Nikde na něj neuvádí kontakt - ve školce, u lékaře apod. Finančně ji ale na dítě přispívá. Dítko je zatím tříleté, tak těžko říct jak do budoucna. Ale ona je „smířaná“ s tím, že je na malého sama. Vše si zařídila a je takto spokojená.

Přispívá jí bez nějaké písemné dohody? Jakou částkou?? Zvládá sama výchovu??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 15:35
@Anonymní píše:

To jsem psala já, že lituji toho, že jsem otce napsala do RL. Takže nemohu odpovědět na tuto otázku. Ale já bych výchovu sama zvládla, vždyť mi s ní ani teď otec nijak moc nepomůže, naopak dceru rozmazluje a když od něj přijde, tak ji dávám dohromady. Bylo by to pro mne mnohem snazší, kdyby ji on „nevychovával“. Být na tvé místě, dítě si klidně nechám sama. Zvládneš to, neboj…

• Citovat
  • Upravit
16186
26.3.15 16:04
@Anonymní píše:
No já záměrně taky určitě nee… ale jak říkáš…stalo se… ale já nad potratem ani nepomyslela… je to moje první dítě… je mi 35 let a raději budu svobodná matka než žádná…

je důležité znát své možnosti, pak člověk může takové rozhodnutí udělat opravdu zodpovědně. Ne každý to dokáže, prostě na to nejsou všichni stavění :nevim: Držím pěsti, ať se ti daří, určitě to litovat nikdy nebudeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.3.15 19:07
@Anonymní píše:

Ano, jen dohoda mezi nimi. Částku nevím. Ale to záleží na příjmu otce a na nákladech na dítě. Vím, že to spolu řešili, že rozpočítávali jídlo, kroužky apod.
Výchovu zvládá, říkala, že se naučila spoléhat sama na sebe. Malý chodí do soukromé školky + má slečnu na hlídání. Neb nemají babičky. Takhle má i čas na sebe a je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 10:59
@neila píše:
je důležité znát své možnosti, pak člověk může takové rozhodnutí udělat opravdu zodpovědně. Ne každý to dokáže, prostě na to nejsou všichni stavění :nevim: Držím pěsti, ať se ti daří, určitě to litovat nikdy nebudeš :kytka:

moc děkuji za podporu :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna