Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
Přispívá jí bez nějaké písemné dohody? Jakou částkou?? Zvládá sama výchovu??
To jsem psala já, že lituji toho, že jsem otce napsala do RL. Takže nemohu odpovědět na tuto otázku. Ale já bych výchovu sama zvládla, vždyť mi s ní ani teď otec nijak moc nepomůže, naopak dceru rozmazluje a když od něj přijde, tak ji dávám dohromady. Bylo by to pro mne mnohem snazší, kdyby ji on „nevychovával“. Být na tvé místě, dítě si klidně nechám sama. Zvládneš to, neboj…
@Anonymní píše:
No já záměrně taky určitě nee… ale jak říkáš…stalo se… ale já nad potratem ani nepomyslela… je to moje první dítě… je mi 35 let a raději budu svobodná matka než žádná…
je důležité znát své možnosti, pak člověk může takové rozhodnutí udělat opravdu zodpovědně. Ne každý to dokáže, prostě na to nejsou všichni stavění
Držím pěsti, ať se ti daří, určitě to litovat nikdy nebudeš ![]()
@Anonymní píše:
Ano, jen dohoda mezi nimi. Částku nevím. Ale to záleží na příjmu otce a na nákladech na dítě. Vím, že to spolu řešili, že rozpočítávali jídlo, kroužky apod.
Výchovu zvládá, říkala, že se naučila spoléhat sama na sebe. Malý chodí do soukromé školky + má slečnu na hlídání. Neb nemají babičky. Takhle má i čas na sebe a je spokojená.
@neila píše:
je důležité znát své možnosti, pak člověk může takové rozhodnutí udělat opravdu zodpovědně. Ne každý to dokáže, prostě na to nejsou všichni stavěníDržím pěsti, ať se ti daří, určitě to litovat nikdy nebudeš
moc děkuji za podporu ![]()