Alimenty a přijmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
28.5.12 20:17

On nemá Žádný doklad o zaplacení, když mi něco někdy dal vždy na ruku a bez podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.5.12 20:21
@MoncaBre píše:
On nemá Žádný doklad o zaplacení, když mi něco někdy dal vždy na ruku a bez podpisu.

Teda to je v.l… pardon… naiva jeden… no, tak to pak nejspíš nedokáže… maximálně kdyby měl v den placení výživného výběr z účtu v té hodnotě, tak by to snad mohlo být průkaznější, nebo kdyby na to měl svědka… ale zase je možné, že by mu to třeba jeho matka dosvědčila, že ti to dal před ní… no, to jsem snad ještě neslyšela, že by někdo platil jen tak… a máte aspoň papír o výživném od soudu? Není to jen vaše ústní domluva? Jinak bys tu exekuci ani nemohla podat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.5.12 20:28

Ano soudně má platit 2500kč měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.5.12 20:35

Nechci ho okrást jen aby mi dal to co mi má dávat.....Děkuji udělám to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.12 20:37

Ahoj. Raději anonym.
Můj ex své bývalé neplatil alimenty vůbec, ta ho dala k soudu a on si přivedl nějakého známeho který mu „dosvědčil“ že jí dal peníze na ruku a ona měla smůlu.

• Citovat
  • Upravit
29350
28.5.12 20:38

Jasně, klidně to zkus i s těma 4000 Kč, maximálně to popře a nebo to přizná a odsouhlasí…
K soudu budeš dokládat k datu projednání dlužnou částku, takže já jsem si na to udělala tabulku v excelu a dala tam jeden sloupeček - kolik měl platit a druhý sloupeček - kolik skutečně zaplatil a pak jsem hodila rozdíl, kolik dluží… tak si to k tomu taky nachystej a pak tam jen doplníš případně další částky… ale ta exekuce výživného trvá tak dva měsíce, je to fakt rychlé na rozdíl od jiných soudních věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
28.5.12 20:41
@Anonymní píše:
Ahoj. Raději anonym.
Můj ex své bývalé neplatil alimenty vůbec, ta ho dala k soudu a on si přivedl nějakého známeho který mu „dosvědčil“ že jí dal peníze na ruku a ona měla smůlu.

Tak to je hnus :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.5.12 20:42
@Anonymní píše:
Ahoj. Raději anonym.
Můj ex své bývalé neplatil alimenty vůbec, ta ho dala k soudu a on si přivedl nějakého známeho který mu „dosvědčil“ že jí dal peníze na ruku a ona měla smůlu.

tak kdyby to takto fungovalo, tak nedostanu nikdy nic ikdy :think: ž opravdu neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.5.12 20:43

musím ještě napsat, že známá z vedlejší vesnice udala přítele, že nic neplatí za několik let ikdyž platil a dopadlo to tak, že to platil znovu..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.5.12 20:44

a to je taky hnusný :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.12 20:47
@MoncaBre píše:
tak kdyby to takto fungovalo, tak nedostanu nikdy nic ikdy :think: ž opravdu neplatí

já doufám že to bylo jen soudkyní, protože mě to s ním asi taky čeká. :cert: ale nakonec to vypadalo tak, že on vzorně platil a ona z něj tahá prachy. je to parchant. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
102
28.5.12 20:52

Držím palce i Tobě, holky musím uspat malou a děkuji všem........děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
29.5.12 08:42

Ahoj, neviem ako to je so zmenou priezviska. Nie je to tak, že ak si malý zmení priezvisko, tak si ho v podstate akoby tvoj budúci manžel osvojil? (neviem, či si nemýlim dve rôzne veci, či sa dá zmeniť priezvisko dieťaťa iba tak, alebo to musí automaticky súvisieť s osvojením), pretože ak by si ho tvoj budúci manžel osvojil, biologickému otcovi odpadá povinnosť platiť výživné, aspoň také mám info.

• Citovat
  • Upravit
APuccelli nepřihl.
30.5.12 09:06

Omlouvám se, že anonymně, nemůžu se přihlásit.

majkakajka - Samozřejmě, že to tak není! Osvojení a změna příjmení jsou dvě rozdílné věci! A ani nutně při osvojení nemusí dojít ke změně příjmení. ;-)

Tu exekuci bych podala raději, než trestní oznámení, tam stačí, aby projevil ex účinnou lítost, zaplatil např. 100,– a trest významově končí ;-)

• Citovat
  • Upravit
radši anonym
31.5.12 17:41

neplatič alimentů

Tak my teď prožíváme to samé,dcery bývalý přítel neplatí alimenty,sice nedluží tak velkou částku,ale je to matka samoživitelka ze dvěma malými dětmi,ona šla rovnou na policii podat trestní oznámení,které se pak předá kriminálce v Prace a dnes už ,i když zaplatí jen „něco“ nestačí,sčítá se to a půjde do vazby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat