Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
@AjaF @AjaF ano, přesně tak
Tak asi bude muset hledat jinou práci nebo brigádu navíc.
@thalasan ono bylo těžký najit minulý rok díky covidu zaměstnání s vyšším platem ☺️️ proto, jenže já jako zdravotní sestra jsem si vydělala, takže jsme si to rozdělili a co se týče financí měli se dobře. Teď hold najde jiné zaměstnání no, teď už to půjde lépe. Nic jineho nezbyde.. akorát nebude doma, ale to zvládneme. Pak si dámu odblokuji ať dále může pozorovat náš spokojený život.
@AjaF to je jasný, to najde. Ještě počkáme, jak se vyjádří, co bude požadovat nebo nebude. 😂
@Anonymní píše:
@AjaF to je jasný, to najde. Ještě počkáme, jak se vyjádří, co bude požadovat nebo nebude. 😂
Tak hodně štěstí při hledání. Protože určitě navýšit příjmy bude muset.
@AjaF hold se vrátí na kamion, řidiče hledají, akorát neuvidí moc dítě vyrůstat, pouze sem tam o víkendech..
@Anonymní píše:
Tak všem kdo to chtěl vědět - 19% z platu platit tzn 3800. Ja se prý do vyživující povinností nepočítám, to soud nezajímá, z čeho budu žít. Tzn nám zbydou 3000 na stravu a vše ostatní na měsíc, pro 3 osoby. Zajímavý, že?
No, takhle náhle je to blbý. Ale pokud by o tom dítěti věděl a tyhle peníze platil, asi by si zakládání rodiny s tebou rozmyslel. Nebo by se snažil víc vydělat. Což mu nic jiného zbyvat nebude ani teď.
@Anonymní píše:
@AjaF hold se vrátí na kamion, řidiče hledají, akorát neuvidí moc dítě vyrůstat, pouze sem tam o víkendech..
no, 20 tisíc a k tomu dvě vyživovací povinnosti na děti a žena na RD, to je dost finanční sebevražda. A to teda i bez toho kluka ![]()
@Anonymní píše:
A jiná možnost není? Než takhle ode zdi ke zdi? Jako sestra budeš mít slušnou mateřskou ne? Potom rp si můžeš dát vyšší. Zaplatit cenu, že neuvidí jediné dítě, o které v životě stojí, je příliš mnoho.
@andelka83 on pracoval jako řidič kamionu, skoncil, aby mohl být s námi. O dítěti vi rok a pul. ![]()
@andelka83 nějak se to udělá. Mě už mateřská skončila, teď jsem na rodičáku, mohla bych si ho dát vyšší, ale co pak, až ho vyčerpám, dítě v roce a půl např mi do školky nevezmou.. některé firmy vyjdou vstříc, že třeba se jednou dvakrát týdně objeví doma, a snad najde i místo kde bude doma každý víkend. obvola známé řidiče a vymyslí se určitě něco. Zvladne se to a bude zase dobře
range_heart:
@Keyllah no to je, když se teď zdražuje 😂 ale i tak byla nějaká brigáda v planu určitě a nějake penízky mám bokem. Půjde jezdit kamionem a bude to o něčem jiném ☺️️
@Anonymní píše:
@andelka83 nějak se to udělá. Mě už mateřská skončila, teď jsem na rodičáku, mohla bych si ho dát vyšší, ale co pak, až ho vyčerpám, dítě v roce a půl např mi do školky nevezmou.. některé firmy vyjdou vstříc, že třeba se jednou dvakrát týdně objeví doma, a snad najde i místo kde bude doma každý víkend. obvola známé řidiče a vymyslí se určitě něco. Zvladne se to a bude zase dobřerange_heart:
Držím palce ať to zvládnete. Vím, že pokud je možnost hlídání, tak se sestry vrací na několik směn v měsíci poměrně brzo. Pomoc rodiny byste neměli? Firemní školku?
@andelka83 děkujeme ☺️️☺️️ hlídání pouze o víkendech, moji rodiče bohužel ještě pracují a od chlapa bydlí 300 km daleko, a firemní školku naše nemocnice nemá. Ale snad klapne nějaký slušný zaměstnavatel na kamion chlapovi a vyjde vstříc nějakým požadavkům. ☺️️
@Anonymní píše:
@Keyllah no to je, když se teď zdražuje 😂 ale i tak byla nějaká brigáda v planu určitě a nějake penízky mám bokem. Půjde jezdit kamionem a bude to o něčem jiném ☺️️
Neříkej že není jiná práce. I blbej Lidl dává ke 30000 Kč základ a když si udělá směny o víkendu tak ještě víc a pořád bude doma každý den
@gabrriel píše:
Neříkej že není jiná práce. I blbej Lidl dává ke 30000 Kč základ a když si udělá směny o víkendu tak ještě víc a pořád bude doma každý den
s těma 30 000 v Lidlu to zas není tak žhavé a tak moc pravdivé, aspoň ne hned - a na kamioně vydělá 55 000, to je sakra rozdíl