Alimenty? Bývalá přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7746
31.3.22 18:12
@Anonymní píše:
@AjaF @AjaF ano, přesně tak

Tak asi bude muset hledat jinou práci nebo brigádu navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 18:26

@thalasan ono bylo těžký najit minulý rok díky covidu zaměstnání s vyšším platem ☺️️ proto, jenže já jako zdravotní sestra jsem si vydělala, takže jsme si to rozdělili a co se týče financí měli se dobře. Teď hold najde jiné zaměstnání no, teď už to půjde lépe. Nic jineho nezbyde.. akorát nebude doma, ale to zvládneme. Pak si dámu odblokuji ať dále může pozorovat náš spokojený život.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.22 18:27

@AjaF to je jasný, to najde. Ještě počkáme, jak se vyjádří, co bude požadovat nebo nebude. 😂

• Citovat
  • Upravit
7746
31.3.22 18:32
@Anonymní píše:
@AjaF to je jasný, to najde. Ještě počkáme, jak se vyjádří, co bude požadovat nebo nebude. 😂

Tak hodně štěstí při hledání. Protože určitě navýšit příjmy bude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 18:35

@AjaF hold se vrátí na kamion, řidiče hledají, akorát neuvidí moc dítě vyrůstat, pouze sem tam o víkendech..

• Citovat
  • Upravit
32959
31.3.22 18:39
@Anonymní píše:
Tak všem kdo to chtěl vědět - 19% z platu platit tzn 3800. Ja se prý do vyživující povinností nepočítám, to soud nezajímá, z čeho budu žít. Tzn nám zbydou 3000 na stravu a vše ostatní na měsíc, pro 3 osoby. Zajímavý, že?

No, takhle náhle je to blbý. Ale pokud by o tom dítěti věděl a tyhle peníze platil, asi by si zakládání rodiny s tebou rozmyslel. Nebo by se snažil víc vydělat. Což mu nic jiného zbyvat nebude ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41657
31.3.22 18:41
@Anonymní píše:
@AjaF hold se vrátí na kamion, řidiče hledají, akorát neuvidí moc dítě vyrůstat, pouze sem tam o víkendech..

no, 20 tisíc a k tomu dvě vyživovací povinnosti na děti a žena na RD, to je dost finanční sebevražda. A to teda i bez toho kluka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32959
31.3.22 18:41
@Anonymní píše:

A jiná možnost není? Než takhle ode zdi ke zdi? Jako sestra budeš mít slušnou mateřskou ne? Potom rp si můžeš dát vyšší. Zaplatit cenu, že neuvidí jediné dítě, o které v životě stojí, je příliš mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 18:52

@andelka83 on pracoval jako řidič kamionu, skoncil, aby mohl být s námi. O dítěti vi rok a pul. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.22 18:56

@andelka83 nějak se to udělá. Mě už mateřská skončila, teď jsem na rodičáku, mohla bych si ho dát vyšší, ale co pak, až ho vyčerpám, dítě v roce a půl např mi do školky nevezmou.. některé firmy vyjdou vstříc, že třeba se jednou dvakrát týdně objeví doma, a snad najde i místo kde bude doma každý víkend. obvola známé řidiče a vymyslí se určitě něco. Zvladne se to a bude zase dobře :orange_heart:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.22 18:57

@Keyllah no to je, když se teď zdražuje 😂 ale i tak byla nějaká brigáda v planu určitě a nějake penízky mám bokem. Půjde jezdit kamionem a bude to o něčem jiném ☺️️

• Citovat
  • Upravit
32959
31.3.22 20:00
@Anonymní píše:
@andelka83 nějak se to udělá. Mě už mateřská skončila, teď jsem na rodičáku, mohla bych si ho dát vyšší, ale co pak, až ho vyčerpám, dítě v roce a půl např mi do školky nevezmou.. některé firmy vyjdou vstříc, že třeba se jednou dvakrát týdně objeví doma, a snad najde i místo kde bude doma každý víkend. obvola známé řidiče a vymyslí se určitě něco. Zvladne se to a bude zase dobře :orange_heart:

Držím palce ať to zvládnete. Vím, že pokud je možnost hlídání, tak se sestry vrací na několik směn v měsíci poměrně brzo. Pomoc rodiny byste neměli? Firemní školku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 20:28

@andelka83 děkujeme ☺️️☺️️ hlídání pouze o víkendech, moji rodiče bohužel ještě pracují a od chlapa bydlí 300 km daleko, a firemní školku naše nemocnice nemá. Ale snad klapne nějaký slušný zaměstnavatel na kamion chlapovi a vyjde vstříc nějakým požadavkům. ☺️️

• Citovat
  • Upravit
4164
1.4.22 05:27
@Anonymní píše:
@Keyllah no to je, když se teď zdražuje 😂 ale i tak byla nějaká brigáda v planu určitě a nějake penízky mám bokem. Půjde jezdit kamionem a bude to o něčem jiném ☺️️

Neříkej že není jiná práce. I blbej Lidl dává ke 30000 Kč základ a když si udělá směny o víkendu tak ještě víc a pořád bude doma každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79164
1.4.22 08:25
@gabrriel píše:
Neříkej že není jiná práce. I blbej Lidl dává ke 30000 Kč základ a když si udělá směny o víkendu tak ještě víc a pořád bude doma každý den

s těma 30 000 v Lidlu to zas není tak žhavé a tak moc pravdivé, aspoň ne hned - a na kamioně vydělá 55 000, to je sakra rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna