Alkohol a cyklistika

81479
18.7.19 15:17
@Elza56 píše:
Ahoj, trochu stupidní dotaz, ale už jsem se několikrát s mužem o tohle přela :mrgreen: Přijde Vám normální jet na kole na výlet, dát si pivo a zase zpátky? Byť třeba po polní cestě. Mně se to nelibi, ačkoli mam sama někdy po makrele/žebrech chuť na pivo, nechám si ji zajít, když vím, že jsem na kole. Příteli to přijde normální, da si 2-3 kousky a jede. Je pravda, že to na něm nejde poznat a nejedeme potom po silnici, ale stejně se bojím, co by se mohlo stát, jak by na to reagovali kdyztak v nemocnici atd. Co vy, jaký máte názor? Pijete, když jste na kole? Přijdu si jak hysterka :mrgreen:

piju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
18.7.19 15:20

Jet autem tak si nedam, ale na kole bych si jedno dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
18.7.19 15:21

Ne nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:23

Piju, už se na kole udržím i ve stavu ani obraz, ani zvuk, ale trénink byl náročný. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.7.19 15:24

Nepiju. Ale nemám nic proti jednomu pivu (i u řidičů aut) až dvoum (u cyklistů mimo silnice).

• Citovat
  • Upravit
18.7.19 15:24

Já to mám tak, že záleží na počasí. Jsem žena, stačí mi trocha alkoholu a už to na sobě dost pociťuji. Když je navíc horký letní den, o to víc mi leze alkohol do hlavy. Takže jak kdy, ale víc jak 1 pivo bych si určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
18.7.19 15:30

Na biku si jedno klidne dam, na silnicce ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
18.7.19 15:35

My když jedeme s přítelem na písák na kole, tak si dáváme víno, kolikrát tam a i na zpět, když jedeme kolem jedné restaurace se zahrádkou a tam jsou vždycky jen cyklisti, majitel nám říkal, že otvírá jen na letní sezonu a pijou pivo a víno všichni… :)

Minule jsme pak ve městě potkali pána, spadl z kola, tak jsme zastavili a ptali se, jestli něco nepotřebuje a on byl fakt našrot, pak jsme ho zvedli a on odešel domů opíraje se o kolo, říkal, že už radši nepojede… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
18.7.19 15:36

Jezdím na silničce a tréninkově dřu, takže samozřejmě nedám, protože by to bylo kontraproduktivní. Ale umím si představit, že výletníci po cyklostezkách si klidně jedno dají a je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
915
18.7.19 15:36

Nesmí se to, ale dělá se to. Jižní Morava a Jižní Čechy jsou v létě plné cyklistů, nacucaných jako houba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 15:38

Pokud to není hlavní tah, ale nějaká cyklostezka nebo zapadlá silnička, tak klidně. On ten kopec pak míň bolí a vůbec se jede tak nějak líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.19 15:41

Klidne si pivo na vylete na kole dam. Max teda dve a nelezu nekde na hlavní silnici… Nevidim v tom problem. A myslim, ze jsi hysterka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.7.19 15:42

Jo někde po polni cestě bych si dala. Co by se tak stalo? Po jednom pivu snad nikdo nemůže být pod obraz a i kdyby tak sebou maximálně placne někde do obilí :D po silnici bych si nedala nic, tam už bych se bála, když v tom jsou i auta atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.7.19 15:44
@Elza56 píše:
Ahoj, trochu stupidní dotaz, ale už jsem se několikrát s mužem o tohle přela :mrgreen: Přijde Vám normální jet na kole na výlet, dát si pivo a zase zpátky? Byť třeba po polní cestě. Mně se to nelibi, ačkoli mam sama někdy po makrele/žebrech chuť na pivo, nechám si ji zajít, když vím, že jsem na kole. Příteli to přijde normální, da si 2-3 kousky a jede. Je pravda, že to na něm nejde poznat a nejedeme potom po silnici, ale stejně se bojím, co by se mohlo stát, jak by na to reagovali kdyztak v nemocnici atd. Co vy, jaký máte názor? Pijete, když jste na kole? Přijdu si jak hysterka :mrgreen:

Nedělej si starosti. Ještě jsi nezažila, že když se bavíš s ožralým člověkem, tak ti bude tvrdit, že ožralý není? Většinou si nabije tlamu ten cyklista - jeho věc. Ať si pak říká ve špitále co chce. Skoro každý český chlap pokud nemá pod čepicí, tak není chlapem. :zed: Ožralý cyklista je stejné svinstvo jako ožralý vodák. Doufám, že jim to někdy někdo zatrhne.

• Citovat
  • Upravit
carsa
18.7.19 15:50
Navíc vzhledem k tomu, že jedno až dvě pivo se toleruje prakticky v celé Evropě (kromě nás Slovenska, Maďarska a Rumunska) i u řidičů aut, tak bych cyklista a vodáky fakt nechala
@Uslava píše:
Nedělej si starosti. Ještě jsi nezažila, že když se bavíš s ožralým člověkem, tak ti bude tvrdit, že ožralý není? Většinou si nabije tlamu ten cyklista - jeho věc. Ať si pak říká ve špitále co chce. Skoro každý český chlap pokud nemá pod čepicí, tak není chlapem. :zed: Ožralý cyklista je stejné svinstvo jako ožralý vodák. Doufám, že jim to někdy někdo zatrhne.

Vzhledem k tomu, že jedno až dvě pivo se toleruje prakticky v celé Evropě (kromě nás Slovenska, Maďarska a Rumunska) i u řidičů aut, tak bych cyklisty a vodáky fakt nechala žít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová