Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi to normální, příliš se sleduješ. Já mám v různých obdobích taky méně či více vlasů v koutech. Často mi pomohlo sledovat jiné ženy. Mnohdy jsou na tom stejně, nebo i hůř.
Mám to taky tak nějak podobně a nemyslím si, že by to byl nějaký problém. Jinak mám vlasy také hodně husté.
Já to takhle měla po porodu, pak mi to zase obrostlo, ale moje mamka to takhle má celoživotně asi.
Tohle nejsou žádné kouty. Mám mnohem větší a horší. Jsem po porodu ale měla jsem i před těhotenstvím a teď je to šílený
A nevite co pomaha na vypadavani vlasu takhle pres leto? Nebo kolik jich tak muze vypadnou
Vlasy máš úplně normální.
Jestli jsou tam krátké vlasy, tak neplešatíš, ale z nějakého důvodu ti před několika měsíci vlasy v té oblasti přestaly růst, vypadli a teď tam rostou nové. Kdy se to stalo se snadno zjistí podle délky těch nových vlásků - 1 měsíc je cca 1 cm + k tomu přičti dva až tři měsíce kdy vlas už neroste, ale ještě nevypadl.
Důvodem může být nějaký delší a silnější stres, nemoc, dieta, hormonální výkyv.
To co potřebuješ dělat je počkat, až dorostou. Maximálně můžeš začí používat vlasovou kosmetiku s kofeinem a užívat vitamíny pro růst vlasů a nehtů.
Tak takový „kouty“ bych chtěla mít taky. Mám je jak chlap a k tomu řídké vlasy ![]()
Tohle se mi zacalo delat po tricitce.. Asi hodne testosteronu ![]()
Tohle že jsou kouty?! Co já bych dala za tak úžasnou vlasovou linii nad čelem..
kdybych se nestyděla, hodím tu svoji fotku půlmetrového čela a koutů jako chlap
![]()
@Alberta píše:
Tohle že jsou kouty?! Co já bych dala za tak úžasnou vlasovou linii nad čelem..![]()
kdybych se nestyděla, hodím tu svoji fotku půlmetrového čela a koutů jako chlap
![]()
![]()
Jsme na tom stejně. Kdo nezažil, nepochopí…
Ahoj moc by mě zajímalo, jak se to u zakladatelky vyvíjelo dál. Něco takového se mi objevilo v létě. Říkala jsem si, že mi asi ze stresu vypadly vlasy a dorůstají. Byly tam ty nové baby hair. Začala jsem doplňovat Biotin, zinek, methionin. Jenže už je to skoro půl roku a situace je horší! Dnes jsem viděla svou fotku ze strany a málem jsem se vyvrátila. Tlustý bílý pruh skoro holé kůže řekla bych tak 5 cm délkaa 2,5 cm šířka
V létě mám vyšetření krve (hormony, minerály) a všechno prý na jedničku. Nejdivnější je, že to mám jen ja jedné straně, druhá je normální. Celkově mi vlasy napadají nějak moc nepadají. Po porodu nejsem. O co může jít? Jsem objednaná na kožní, ale vezmou mě až v únoru.
Ahoj maminky chtela bych se zeptat mam hrozny dilema a nevim zda se znepokojovat nebo ne dnes jsem se cesala a vsimla jsem si ze postrane mam min vlasu a chtela bych se zeptat myslite ze se mi delaji kouty nebo to je takhle normalni mam tam kratouvky vlasy jinak je mam husty ale tohle me stve