Kouty u zeny

Anonymní
18.7.19 14:35

Kouty u zeny

Ahoj maminky chtela bych se zeptat mam hrozny dilema a nevim zda se znepokojovat nebo ne dnes jsem se cesala a vsimla jsem si ze postrane mam min vlasu a chtela bych se zeptat myslite ze se mi delaji kouty nebo to je takhle normalni mam tam kratouvky vlasy jinak je mam husty ale tohle me stve

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
18.7.19 14:43

Přijde mi to normální, příliš se sleduješ. Já mám v různých obdobích taky méně či více vlasů v koutech. Často mi pomohlo sledovat jiné ženy. Mnohdy jsou na tom stejně, nebo i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
18.7.19 14:47

Mám to taky tak nějak podobně a nemyslím si, že by to byl nějaký problém. Jinak mám vlasy také hodně husté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
18.7.19 14:51

Já to takhle měla po porodu, pak mi to zase obrostlo, ale moje mamka to takhle má celoživotně asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.19 14:57

Tohle nejsou žádné kouty. Mám mnohem větší a horší. Jsem po porodu ale měla jsem i před těhotenstvím a teď je to šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
18.7.19 15:22

Bud v klidu, nic strasnyho tam nemas, uplne normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:23

A nevite co pomaha na vypadavani vlasu takhle pres leto? Nebo kolik jich tak muze vypadnou

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.7.19 15:49

Vlasy máš úplně normální.

Jestli jsou tam krátké vlasy, tak neplešatíš, ale z nějakého důvodu ti před několika měsíci vlasy v té oblasti přestaly růst, vypadli a teď tam rostou nové. Kdy se to stalo se snadno zjistí podle délky těch nových vlásků - 1 měsíc je cca 1 cm + k tomu přičti dva až tři měsíce kdy vlas už neroste, ale ještě nevypadl.

Důvodem může být nějaký delší a silnější stres, nemoc, dieta, hormonální výkyv.

To co potřebuješ dělat je počkat, až dorostou. Maximálně můžeš začí používat vlasovou kosmetiku s kofeinem a užívat vitamíny pro růst vlasů a nehtů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
18.7.19 18:09

Tak takový „kouty“ bych chtěla mít taky. Mám je jak chlap a k tomu řídké vlasy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L23
98
18.7.19 18:50

Taky mi prijde, ze to nejsou zadne kouty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.19 19:52

@Ou mimo téma, můžeš mi nějaké ty vitamíny doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.7.19 20:23

Tohle se mi zacalo delat po tricitce.. Asi hodne testosteronu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.7.19 22:01

Tohle že jsou kouty?! Co já bych dala za tak úžasnou vlasovou linii nad čelem.. :zed: :zed: kdybych se nestyděla, hodím tu svoji fotku půlmetrového čela a koutů jako chlap :,( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.7.19 09:19
@Alberta píše:
Tohle že jsou kouty?! Co já bych dala za tak úžasnou vlasovou linii nad čelem.. :zed: :zed: kdybych se nestyděla, hodím tu svoji fotku půlmetrového čela a koutů jako chlap :,( :cert: :cert:

Jsme na tom stejně. Kdo nezažil, nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.25 21:23

Ahoj moc by mě zajímalo, jak se to u zakladatelky vyvíjelo dál. Něco takového se mi objevilo v létě. Říkala jsem si, že mi asi ze stresu vypadly vlasy a dorůstají. Byly tam ty nové baby hair. Začala jsem doplňovat Biotin, zinek, methionin. Jenže už je to skoro půl roku a situace je horší! Dnes jsem viděla svou fotku ze strany a málem jsem se vyvrátila. Tlustý bílý pruh skoro holé kůže řekla bych tak 5 cm délkaa 2,5 cm šířka :zed: V létě mám vyšetření krve (hormony, minerály) a všechno prý na jedničku. Nejdivnější je, že to mám jen ja jedné straně, druhá je normální. Celkově mi vlasy napadají nějak moc nepadají. Po porodu nejsem. O co může jít? Jsem objednaná na kožní, ale vezmou mě až v únoru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová