Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s tímto produktem Aloe vera sprej první pomoci. Konkrétně mě zajímá, jestli jej někdo zkoušel na rýmu dítěte. A pokud máte další zkušenosti k těmto produktům od LR, ráda bych je uvítám…
mám možnost koupit sprej první pomoci o něco levněji ale akce mi utekla, ale pokud to někomu pomohlo na rýmu dětí, na kterou trpíme, tak za to ty peníze klidně dám. Ale vím, že to, co zabírá jednomu, nemusí druhému ale pokud se potvrdí více pozitiv na tento sprej tak jedině dobře…
Děkuji za případné komentáře i k ostatním produktům, máte-li vyzkoušené…
@pastelkaa ja jsem s nim nad miru spokojena! kdyz jsem zacala kojit, popraskaly mne hrozne bradavky, nic mi nepomahalo, pak mi segra prinesla tohle a fakt nekecam, rano popraskane a vecer uz krasne zhojene. Neter se porezala o sklenicku, rozbila ji a mela to fakt skarede, hluboke, rekla bych mozna i na siti. Segra ji to tim strikala, druhy den krasne zhojene. Pro me naprosto zazracny sprej. Uz ho mam koupeny do zasoby, v cervnu rodim, tak jednak zase na bradavky a taky mam 3 leteho raubire, tak na urazy. Bohuzel na rymu nevim, to jsem nikdy nezkousela
A jine produkty jsem zatim taky nezkousela…
Používám ho jako „univerzální“ lék na vše možné - oděrky, rýma, škrábání v krku, ekzém, spáleniny od sluníčka, na zklidnění po holení, při gynekol. mykózách… Tchánovi vyléčil lupy. Mám roční holčičku, zatím nebylo potřeba, ale nebála bych se ho použít i na ni.
Od LR jsem před oper. zákroky užívala kolostrum - podporuje rychle hojení a rekonvalescenci.
Pro miminko jsem dostala dárkovou BABY SADU (šampon, těl. mléko, oblič. krém, mycí gel)- vypotřebovala jsem vše, ale další jsem si nepořizovala. Přešli jsme na SEBAMED, který si mohu kdykoli koupit kdekoli. A slouží stejně. U LR mně vadí, že jsem vázaná na prodej přes dealery… V těhotenství jsem používala LR krém na těhot. bříško, nastřídačku s masážním olejem od ATOKU. ATOK se mi zdál víc zvláčňující - byl to olejíček.
@dana.dv muzu se zeptat jak to pouzivas na rymu? nejakym kapatkem?
ja jsem treba tento sprej koupila na Aukru.
Děkuji za zkušenosti, Colostrum se taky osvědčilo více lidem a dokonce jsem dostala doporučení na Vitaactiv, který je na imunitu a můžou ho i děti… my totiž s nachlazením bojujeme od nástupu do školky..
Stejně tak Ale Vera gel broskev, ten mi potvrdilo více maminek že to mají rádi děti a nejsou nemocné…
Ale abych se vrátila k SOS spreji, jsem ráda, za dobré pozitivní zkušenosti a určitě si ho objednám…
Budu ráda i za další názory na produkty… děkuji ![]()
Holky, já mám tento zázrak doma, ani o tom nevím. Kdysi se manželova maminka nechala ukecat toto koupit. Jak se to používá na rýmu? A mám expiraci 2014, co vy na to?
@pastelkaa píše:
@Aries6
myslíš ten sprej SOS aloe vera?
Jo, přesně ten.
Používám a nedám na něj dopustit. Používám sobě a starší dceři na rýmu ( normálně stříknem do nosu) a taky na bolest v krku. Rýmu to rozežene a bolest taky. Jinak jsem použila i na mimino na vyrážku, opruzeniny, občas namažu tělíčko. pes měl nějakou fakt ošklivou vyrážku na břiše, po pár dnech stříkání aloe se mu to zahojilo. Stříkám i psovi do uší
. Fakt je super. Minulý měsíc byl zrovna v akci.
Jinak od LR je super ještě colostrum, vitafit vitaminy a aloe štávy.
Ta jejich kosmetika je strašně předražená a na tu cenu je teda nic moc, je to plné chemie, i ta řada baby pro miminka. Tak na to bacha. to už je lepší třeba něco od Nobilisu co se týče kosmetiky ( používáme šampony a miminkovské věci a nemůžu si nobilis vynachválit), Ale kosmetiku od Lr fakt ne.
@aterka
jo, tak super, že to používáte i na rýmu dítěte, u nás je u staršího rýma, co nastoupil do školky a už jsem zoufalá, občas mu to teče ale hlavně e jedná o zadní rýmu tak na tu to chci vyzkoušet…
aloe šťávy budu objednávat ty jsou i povoleny dětem na imunitu a jsou teď v akci, tak vyzkoušíme
Jak používám na rýmu? Odstříkám si trochu do malé skleničky, namočím si v tom štětičku do uší a každou chvíli vytírám nos. Pokud to začnu praktikovat včas, tak rýmu utnu hned zpočátku ![]()
@pastelkaa No musíš to stříkat do nosu, my se k zadní rýmě nedopracovaly, tak nevím, jestli aloe pomůže na zadní rýmu. Chce to ale opravdu stříkat a nemusí to být malému dítěti příjemné. Možná zkusit kapátko, ale stříknutí by bylo lepší. Vyzkoušejte to. vytírání nosu na zadní rýmu nepomůže. Jinak při počínající nemoci je nejlepší nasadit colostrum.
Aloe štáva je spíše na pročištění a detoxikaci těla -dlouhodobě brát, aby se tělo očistilo. Rozhodně nepočítej že po měsíci braní aloe štávy budou vidět změny. To je běh na roky. A musí se dělat pauzy.
Colostrum brát zase nárazově, taková injekce obranyschopnosti před nemocí.