Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den asi možná špatné místo na zeptání ale co už 😅 Chtěla bych se zeptat jestli někdo tady nezná Alzacka je to taková služba co vám dokáže vrátit peníze za vaše objednávky na alze 🙈 O vánocích jsem utratila za dárky pro přítele hodně peněz a spousta dárku bylo z alzy no a když jsem narazila na toho alzacka tak jsem si řekla že by se mi hodilo to zkusit sice mi bylo jasné že to není asi úpně legalní a spravné ale stalo se 😅 Peníze za objednávky mi teda vrátili a já se o to podělila s přítelem co jsem udělala a ten začal vyšilovat že z toho můžou být velké problémy tak mě zajímá jestli to někdo tady zkoušel a jestli ano tak byly problémy nebo ne? Předem děkuji za pomoc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@eliska1998a píše: Více
Myslíš ze jsme úplně blbé a nic si nepamatujeme?
@vokishka píše: Více
Je to tak tyden, co tu byl naprosto totožný text… Se stejnou cestin. ![]()
@vokishka Tohle je můj první příspěvěk nikdy jsem nic podobného nepsala tak možná proto ![]()
@vokishka píše: Více
Mozna to bylo na modrem koníkovi, obcas mi to splývá, ale styl totožný…
@j.a.n.i1 Ano tam jsem to psala ale ne před týdnem ale dva dny dozadu… Smazali mi to což chápu ale nepomohlo mi to vůbec
Tak zkusím ještě tady ![]()
Jasně, chapes, ze ti to smazali a jdes ten piodvod cpat sem.
Však to je scam, který řeší i policie… Stačí jen zadat do googlu a jsi doma. A všechno co tu píšeš o tom, jak to vyšlo, jsou jen lži pro další chudáky co mají naletet.
No a můžeš teda vysvětlit, jakým způsobem jsi dostala peníze zpět?
@lucad77 píše: Více
Prostě ti pošle odkaz na stránky, kde si koupíš nějaký speciální kód k vrácení peněz na Alze, a jelikož je to přes člověka uvnitř Alzy, tak je to tutovka. A ten kód oni mají interní v systému pro vrátky platby. Apod. Je to pro dementy na tiktoku dělaný.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat