Alžběta, Magdaléna....a do třetice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
16.7.19 12:43

Me napadla Marie nebo Julie: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.19 12:44
@Kelsey píše:
Anezka, Apolena, Amalka :nevim:. A Justyna.
Miriam bych nedavala. Mame ve tride dite, ktere ma sourozence Miriam a je videt neskutecny odpor. Kdyz jsem se ptala, ze proc nerekne Miriam, kdyz o sestre mluvi, tak rekne, ze to jmeno je strasne divne a nejde pres pusu.Příspěvek upraven 16.07.19 v 12:32

A jak o ni mluvi? Žádnou Miriam osobně neznám, ale nikdy jsem si nemyslela, že by s tím jménem mohl mít někdo problém.

• Citovat
  • Upravit
6599
16.7.19 12:45

Máme Magdalenu a Evelínu a teď jsme měli vybrané Mariana, ale vypadá to na kluka tak nic. Ještě se mi líbí Anežka, Anastázie a Rozálie nebo třeba Dorotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.7.19 12:58

Anežka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
16.7.19 13:16

Pro mě jsou Alžběta i Magdaléna novozákonní jména, takže osobně bych volila i do třenice něco z Nového zákona - Annu, Marii nebo Martu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.7.19 13:19

Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
16.7.19 13:21

Anna je krasne jmeno, mame ji doma:-)

• Citovat
  • Upravit
53518
16.7.19 13:23
@Anonymní píše:
Jaké jméno by se vám líbilo pro třetí sestřičku? První 2, jak už z názvu vyplývá, jsou Magdaléna a Alžběta. Zatím je u nás ve hře Anna a Miriam (možná i v klasickém tvaru Marie). Napadá vás ještě jiné jméno, které by se se vám k těm dvěma hodilo?

Kateřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.19 13:25
@Anonymní píše:
A jak o ni mluvi? Žádnou Miriam osobně neznám, ale nikdy jsem si nemyslela, že by s tím jménem mohl mít někdo problém.

Je tou pouze segra. Kdyz ma vyslovit to jmeno, tak se zacne kroutit, ze to nejde pres pusu.
Jeste maji brachu a jeho jmeno normalne rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
16.7.19 13:28
@Anonymní píše:

Já znám dvě nositelky toho jména a jsou naopak pysne, ze mají krásné a netuctove jméno :nevim:
Co se týče třetí sestřičky, tak hlavně, aby to ladilo s příjmením. Klidně to může být i Markéta, Karolína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
16.7.19 13:32

Ludmila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.7.19 14:30

Tak logicky tu triádu doplńuje Marie a případné varianty toho jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emouen
16.7.19 15:41

Veronika, Hana

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
16.7.19 15:56
@Anonymní píše:
Jaké jméno by se vám líbilo pro třetí sestřičku? První 2, jak už z názvu vyplývá, jsou Magdaléna a Alžběta. Zatím je u nás ve hře Anna a Miriam (možná i v klasickém tvaru Marie). Napadá vás ještě jiné jméno, které by se se vám k těm dvěma hodilo?

Napadá mě Terezie. Miriam je moc krásné, ale proti druhým dvou celkem exotické a moderní.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
16.7.19 15:58
@Kelsey píše:
Anezka, Apolena, Amalka :nevim:. A Justyna.
Miriam bych nedavala. Mame ve tride dite, ktere ma sourozence Miriam a je videt neskutecny odpor. Kdyz jsem se ptala, ze proc nerekne Miriam, kdyz o sestre mluvi, tak rekne, ze to jmeno je strasne divne a nejde pres pusu.

A nezávidí jí spíš pěkne jméno? Miriam znám a každý jí jméno vždy obdivoval. Nikdo se neusklibal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence