Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vím, že to není moje diskuze, ale pořád mě utvrzujete v tom, že jméno je to krásné a že se o něj budu asi muset poprat. Manžel už je nakousnutý, tak možná povolí. Ještě mu musím dát přečíst tuhle diskuzi. Díky moc :-
M-a-j-a píše:
Holky vím, že to není moje diskuze, ale pořád mě utvrzujete v tom, že jméno je to krásné a že se o něj budu asi muset poprat. Manžel už je nakousnutý, tak možná povolí. Ještě mu musím dát přečíst tuhle diskuzi. Díky moc :-
Tak to je super
My jsme se na tom shodli oba,tatínek by to jméno nevyměnil ani za nic.Jedině by to musel být nakonec kluk,ale snad se nespletli
![]()
Tálinko u nás právě manžel moc nechce. Pořád se mu zdá divné Amálie. A přitom mi to příjde normální. Marie taky končí na IE a nikdo se nad tím nepozastavuje.
chlap asi pevne veril v toho kluka - jinak nechapu, preci o tom museli dopredu spolu mluvit ne. pofackovat.
Amálka a je to krasne jmeno. A jak ji budou rikat - beztak uplne jinak, nez si myslime. To je preci jedno. Klidne si muze i jmeno zmenit, v nasi rodine je to skoro tradice.
Majo,lidi jsou zvláštní,no
to co není úplně obvyklé se jim nějak nezdá.Snad ho přesvědčíš,držím palce.A jinak se bude holčička jmenovat jak?
Táinko on už je celkem nakousnutý. Snažím se mu to pořád připomínat ![]()
Jinak to bude Adélka, ale myslím, že se nechá přesvědčit ![]()
M-a-j-a píše:
Táinko on už je celkem nakousnutý. Snažím se mu to pořád připomínat
Jinak to bude Adélka, ale myslím, že se nechá přesvědčit
Tak to je skvělý
Nic proti Adélce,ale snad si Amálku prosadíš ![]()
Tálinko začíná to vypadat, že jo ![]()
No a hlavně, taky to může být kluk ![]()
Majo a nechali jste si říct,co máš v bříšku,nebo je to překvápko?Mě řekl doktro,že je to holčička,ale taky si říkám,že to není na 100% ![]()
Jééé Amálka…nádherné jméno…
kamarádka má holčičku Amálku…říká Amalindo,Aminko,Ami,Málinko…už si napamatuju jak dál.....ale to pak s prckem naskočí samo ![]()
tak mi se Amálka taky moc líbí, ale náš tatínek nechce ani slyšet, ale máme ještě dost času na přemlouvání ![]()