Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky zdravím všechny snad si nekdo najde cas si semnou na toto téma popovídat.. 😊
MÁM za sebou stimulovany ET s. Dlouhým protokolem, bylo mi zavedeno jedno vajicko ve stádiu kompaktní moruly, dneska je to 7 den od zavedení.. Lékař mi napsal Amelgen v davce 1-0-1 a moje otázka zni… Kdyby se emrijko neuchytilo dorazila by menstruace i pres to ze beru tyto leky? Vim ze u ultrogestanu se toto stat může, ultrous jsem mela minulý pokus, a tet mi právě napsaly toto tak jsem bezradna, na test je ještě brzy to. Vim a na krev jdu az 1. 3. 😊 Je na tom nekdo podobně?? Zatim se mejte krasne a pokud nekdo napise a vymeni si zkušenosti budu rada 😊
Dobrý den!
Také jsem měla/ještě mám a říkali mi, že hlavně nevysazovat, že o tom rozhodne lékař na základě výsledků hcg! Tak trpělivost a budu držet palce ![]()
PS: test mi ukázal dvě čárky už 9 den od zavedení, tak to o víkendu třeba zkuste ![]()
@Julie111 dobrý den
Ja jsem dneska 11 den po zavedeni ale tt se bojim udelat, jelikož minuly pokus jsem si delala 10 den tt a dopadlo to bohužel špatně, takze asi vyckam do krve na kterou jdu 1.3. Ale myslite ze kdyby se to nechytlo tak bych dostala ms i pres amelgen a nebo to ms drzi podle mne je to neco jak ultrogrstan diky zs odepsani
To si nejsem jistá, ale myslím, že mi říkali, že ten amelgen funguje tak, že když to není těhotenství, dostaví se menstruace až po vysazení.
@Julie111 ok tak budu doufát dnes jsem si volala ke gynekologovi tak v pondeli 1.3. Na krev rano a odpoledne budu vedet budou mi volat vysledny a radsi. Si ho necham naosat jelikiz mam ho jen di pondělí ten amelgen 💕 a v ste na tom jak!?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, bolela Vás po Amelgenu prsa? Beru ho od 10.3., a poslední 2 dny mě bolí šíleně… k MS to není, to mě bolí vždy tak 2 dny před a je ještě brzy (MS mám mít 26.3.). Děkuji za odpoved ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Ahooj ano ke bolely, muze to byt spusobeno gim ze dobirate umělé progesteron který je v amelgen obsazen 😊 a jinak jak jste ba tom? U me to nefopadlo tak nas bude čekat ket, az nasetrime penizky
@Burianka94 Dobrý den, bohužel MS přišla… takže budeme zkoušet znovu… moc Vám děkuji za radu, ta bolest byla opravdu velká a ja nevedela, zda to bylo z Amelgenu ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA není zac dekovat a kolikaty pokus vas čeká nas dohromady 8 my ![]()
@Burianka94 @IIIIIVVVVVVVVCAAAA Ahoj holky
prosím vás, po vysazeni Amelgenu jste dostaly MS normalne podle cyklu, nebo přišla někdy po vysazeni?
Kvuli karantene jsem se nedostala na ET, říkali za 4 dny vysadit.
@leylen Ahojky, ptala jsem se doktorky a ta mi řekla, ze Amelgen muže způsobit zpoždění MS. Každopádně ja ji dostala o 2 dny dříve, než měla prijit (měla dorazit 26., dostala jsem to 24. a Amelgen jsem vysadila 22.3) ![]()
Ahoj holky, jak jste na tom?.. já jsem teď 10+0 nějakým zázrakem a dnes mám přestat brát
…nevím co si myslet.
Ahojky, moc gratuluji!
Ja další kolo Ovitrelle a Amelgen a 19.4.mám dělat test, jestli se zadarilo. ![]()