Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, chtěla bych se zeptat, plánujeme druhé miminko, dr. Mi napsala čípky amelgen 400mg, uz jsem je vzala po ovulaci. Je nějaká šance že by mi pomohli k “ těhotenství “? Nebo je to jen na udrženi.
@Marketa20840 Amelgen je progesteron, takže by mohl pomoct pokud máš nižší hladinu progesteronu, ale jinak k těhotenství nepomůže.
@Gracetheworld dobre dekuju za odpověď, a jak ho mam prosim brat dr mi rekla jednou denne a vsude pise 2× denne tak jsem zmatena
@Marketa20840 Užívej tak, jak je indikováno lékařem. Ono po ovulaci si tělo vytváří progesteron vlastní, tak tohle je spíš jen taková pojistka pro případ že by toho vlastního bylo málo.
@Marketa20840 Užívej tak, jak je indikováno lékařem. Ono po ovulaci si tělo vytváří progesteron vlastní, tak tohle je spíš jen taková pojistka pro případ že by toho vlastního bylo málo.