Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronika1886
Ahojky tak to jsi na tom nějak podobně jako ja… Ja mam za sebou 2× ivf a 1ket v Olomouci a ted dojizdime do Ostravy do reprofit a kamoak ty?
@Burianka94
Já jsem vsadila na brněnský Helios a mám v ně důvěru, předtím to bylo horší.. Chce to trpělivost a zkoušet… Tady dělají dost vyšetření před samotnými vklady, byla jsem v Kostelci a tam mi ani nebrali krev. Šílený peníze a doktor mi řekl, že už neví, co s námi a že ho to mrzí… Po 4 neúspěšných vkladech mě víceméně odepsal..
@Veronika1886 tvl některým kde opravdu jen o penize… Ja jsem s reprofit spokojená taky se mnou zabivaj a do dalsoho pokusu me netlacijou… V Olomouci jsem to mela podobne jak ty v Kostelci
![]()
Obnovují, prosím odpověď na konkrétní dotaz. Přišla ms i přes braní amelgenu? Je to progesteron vlastně jako utros a ten mi ms nikdy nedrzel. Když nebylo těhotenství přišla mrcha i prez léky… Tak hledám vaší zkušenost a amelgenem. Diskuzi jsem přečetla.. Děkuji za Vaši zkušenost a odpověď na konkrétní dotaz…
@Payus Ano, MS mi přišla i přes Amelgen. Přesně na den v termínu. Měla jsem amelgen po ivf.
@BrnackaM moc ti dekuju za odpověď🙏 mám to stejně, tak aspoň budu mít nějaký ukazatel.
@Payus
Mě nepřišla, ale byla jsem těhotná.
Držím palce ![]()
Ted jsem po druhém pokusu ket a uvidíme. 🙂
@Štěpa172 tak to taky má být ❤️️ jak dlouho jsi po ketu jestli se můžu zeptat, já dnes 4ty den🍀 a přeju hodně štěstí i tobě ![]()
@Payus tak to jsme stejný den. Já dnes 5den. Et nevyšel bylo zt. Tak snad to klapne. Nemáš fb? A jinak držím palce :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
Holky nevíte prosím jak dlouho po zavedení Amelgenu ležet? Za jak dlouho se vstřebá? Díky