Amputace nohy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3155
22.7.19 19:03

Med ať si plácá kdo chce kam chce, ale radit diabetikům takovou dietu může být i o život.

• načítám...
15858
22.7.19 19:07

Taky jsem to nahlásil.

• načítám...
19
22.7.19 19:09

Nechápu, co jste nahlásili, jen jsem napsala svou zkušenost, co je na tom špatného?

• načítám...
15858
22.7.19 19:13

Už táhni jinam.

• načítám...
24840
22.7.19 19:15

A co když je to pravda!?? nevidím v tom komerci ani reklamu na nějaký konkrétní výrobek konkrétní značky (psáno - obyčejný tmavý med z Lidlu - asi by zabral každý??) v té fázi zoufalství by člověk zkusil kdeco, co je na tom příspěvku tak hrozného?? možná, že mu to fakt přesně takto pomohlo…

• načítám...
53518
22.7.19 19:22
@Lucy75 píše:
A co když je to pravda!?? nevidím v tom komerci ani reklamu na nějaký konkrétní výrobek konkrétní značky (psáno - obyčejný tmavý med z Lidlu - asi by zabral každý??) v té fázi zoufalství by člověk zkusil kdeco, co je na tom příspěvku tak hrozného?? možná, že mu to fakt přesně takto pomohlo…

S tím medem OK, ale radit cukrovkářům, aby drželi takovou dietu? Vždyť by to mohlo někoho zabít?! :roll:

• načítám...
15858
22.7.19 19:28

@Lucy75 Tohle fakt není pravda.

• načítám...
66815
22.7.19 19:29

A aby přestali brát léky :roll:

• načítám...
66815
22.7.19 19:31

Však i rakovinu vykadíš :poblion:

• načítám...
19
22.7.19 19:34

Je to pravda, co jsem napsala, není to vycucané z prstu. Kniha o léčebném hladovění existuje a existuje dokonce i medicinalní med viz. například http://www.hojeniran.cz/clanek-18-.aspx , ale jestli jsem se tak provinila a pravda se říkat nesmí, tak pardon. Předpokládám, že by si člověk takovou knihu přečetl a zodpovedně se rozhodl. A co se týče příspěvku od ŽUMPY, abych táhla jinam, tak mě ani nepřekvapil vzhledem k nicku.

• načítám...
66815
22.7.19 19:37
@Kacka38 píše:
Je to pravda, co jsem napsala, není to vycucané z prstu. Kniha o léčebném hladovění existuje a existuje dokonce i medicinalní med viz. například http://www.hojeniran.cz/clanek-18-.aspx , ale jestli jsem se tak provinila a pravda se říkat nesmí, tak pardon. Předpokládám, že by si člověk takovou knihu přečetl a zodpovedně se rozhodl. A co se týče příspěvku od ŽUMPY, abych táhla jinam, tak mě ani nepřekvapil vzhledem k nicku.

vyhladověním si léčil rakovinu Pomeje. Léčebné účinky medu nikdo nezpochybňuje

Příspěvek upraven 22.07.19 v 19:38

• načítám...
19
22.7.19 19:37
@Zumpa píše:
@Lucy75 Tohle fakt není pravda.

A co z toho asi tak mám, kromě toho, že jsem tím psaním ztratila dost času? Že bych třeba byla prodavačka v lidlu? To tedy fakt nejsem.

• načítám...
26569
22.7.19 19:38

Tak ja byt diabetikem, fasting je okamzite pravidelne zarazen v mem rezimovem opatreni. Neni to sice „mainstream“ v lecbe, ale ona ta mainstreamova lecba taky zadne pozitivni vysledky nema. U syna, ktery ma T1 (uplne staci napriklad nejaka silna chripka), kde lze ocekavat spis nejaka rizika typu hypoglykemky, hladoveni prineslo naopak vzdy k totalni stabilizaci glykemie samozrejme v souladu s redukci bazalniho inzulinu.
To spis uz nechapu ten med, ale budiz.
V kazdem pripade, kde tady je nejake poruseni pravidel. To se ptam vazne, ja si toho nejak nevsimla. Jedno jmeno? Reklama na med z Lidlu? :think:

• načítám...
19
22.7.19 19:38
@matkabagristy píše:
takto si léčil rakovinu Pomeje

Takhle ne.

• načítám...
26569
22.7.19 19:40
@matkabagristy píše:
takto si léčil rakovinu Pomeje

Ne, Pomeje byl dlouhodobe na redukovanych kaloriich, to spusti uuuuplne jine mechanismy v tele nez hladovka. Udelal vlastne tu nejvetsi hovadinu, co mohl. Nicmene s tim zacit tak naplno, to bych se bala. Spis nejak postupne. Bezne se doporucuje treba 1denni, pak tridenni atd…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře