Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@eumedon jo to jsem mela i jeste par hodin potom, i kdyz vzdy jen chvilicku se mi zatmelo pred ocima…a tak nejak jsem nebyla uplne schopna koordinovat pohyby, porad mi vse vypadalo z rukou
Takhle vypadalo to oko 10 minut potom co jsem si vzala diazepam
A ted mam teda ale strasny bolesti hlavy ale bojim se si cokoliv vzit ![]()
@SussiK
no tak to by dávalo smysl, jestli jsi v zápřahu a zároveň tělo hodně bojuje s infekcí popř. zápřah na tělesnou schránku skrz atb, neodpočíváš a srdce bylo nuceno valit na 150% takže vysoký tlak až cítíš srdcebuch popř. až arytmii a do toho diazepam a prudké snížení tlaku, tak ti může být až na omdlení, zatmění před očima, bolehlav atd. z nedokrvení.. normálně na takovéto běžné nedokrvení a bolehlav pomáhá hořčík rozpustný, ale v tvém případě když to lítalo z extrému do extrému nevím.. můžeš odpočívat a nohy nahoru podložit?
@SussiK píše:
Takhle vypadalo to oko 10 minut potom co jsem si vzala diazepam
@SussiK píše:
@eumedon oj ja tak dobre anglicky neumim
No, je tam napsáno něco v tom smyslu, že z 31726 lidí měla jedna žena nad 60 let zvýšený histamin po diazepamu. Atd. Jsou tam jakési instrukce pro lidi, kteří měli zvýšený histamin po diazepamu (jako vyplnění dotazník, připojení se ke skupině, a tak).
Takže podle toho je to vzácné a ta reakce vypadá jak při zvýšeném histaminu (což je důvod příznaků alergických reakcí, jak je ostatně vidět na té fotce - kopřivka na tváři a zarudlé bělmo oka).
No… to je výsledek mého gůglení Diazepam AND histamine.
@eumedon aha,diky
takze to neni zrovna typicka reakce na diazepam…to rikal i muj lekarnik ![]()