Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@free333 píše:
Takže máme přestat myslet na „dělání o miminko“ a máme posílat erotické storky aspon na dvě stránky z našich ložnic?
A proč ne!
Antonimě!
@Anonymní píše:
Nemohu to najít
Dole, minimálně pod každým přispívajícím příspěvkem, je několik kolonek. Jedna z nich je „upravit“. Klikni na to a můžeš se v tom textu přehrabat a upravit chyby.
Místo laskání análu by sis mohla najít synonyma slova absolutně.
@alejandra píše:
Dole, minimálně pod každým přispívajícím příspěvkem, je několik kolonek. Jedna z nich je „upravit“. Klikni na to a můžeš se v tom textu přehrabat a upravit chyby.
Nevidím to tam. Zkusila jsem všechny ikony. Může to mám být mobilem a nebo Microsofttem? Je to možné?
@Anonymní píše:
Nevidím to tam. Zkusila jsem všechny ikony. Může to mám být mobilem a nebo Microsofttem? Je to možné?
Na mobilu i na pc by to mělo fungovat stejně. ![]()
@alejandra píše:
Zkouším to, nejde to! Zkusila jsem všechny ikony
Tvoje obsese análem bude nějaký evoluční mechanismus, jak tě tu tak čtu.
@Anonymní píše:
Zkouším to, nejde to! Zkusila jsem všechny ikony
Mě by zajímalo, co je to za úchylku uspokojovat se na mateřském webu. Proč si tyhle erotické touhy nejdeš plnit na Amatéry apod.? Tak bys to měla rovnou i s fotkama.
@Tableta píše:
Místo laskání análu by sis mohla najít synonyma slova absolutně.
Ježíši, to nemyslíš vážně! ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, že píšu tatrsky ale nevím jak to opravit!
Máš tam chyb jak máku, máš si to po sobě přečíst, opravit chyby a poté poslat do světa.
@Leo44 píše:
Chlap co si necha delat anal je buzik
Tak to si nemyslím, po mně to chtěl ovšem jen jeden a v posteli jsem jich měla požehnaně.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nemohu to najít