Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Jake máte zkušenosti s Angel sounds? Kdy jste našly poprvé srdíčko? A stalo se Vam, že jste nejdřív našly, pak zase ne, a pak jste zase našly? Jsem po jednom ZT a nervy mám docela na pochodu
jsem zhruba 16.týden…
Ja si ho taky poridila po par neuspesich, abych se mohla uklidnovat. Mne fungoval teda super, ale jako nepouzivala jsem ho nejak casto, treba tak jednou za tyden, kdyz me obvykle v noci prepadl nejaky strach. Zacala jsem pouzivat nekdy ve 14tt a pouzivala asi jen do 18tt, kdy uz jsem pekne citila pohyby. Kazdopadne vzdy kdyz jsem hledala, tak jsem srdicko nasla.
@Ellennii píše: Více
Ahoj,
koupila jsem si ho v prvním těhotenství a hned ten týden to letělo z domu
dcera byla hluboko v pánvi a asi špatně otočená a jen mě stresovalo, že srdíčko neslyším ![]()
V obou případech až po 18tt, placenta vpředu a nespolupracující dítě zády 😂
No tak koukám že co holka, to úplně jiná zkušenost s tím
každopádně díky za názor ![]()
9tt, pak na 2 týdny zmizela a pak uz jsem slysela pravidelne. Mam za sebou tehotenstvi 3, pokazdy jsem max v 10. tydnu nasla a bylo jedno, kde byla placenta. Ale chce to fakt cvik takhle na zacatku. Ale v 16. tydnu uz se to hleda dobre.
@Anonymní píše: Více
Měla jsem to úplně stejně, používala jsem 1× týdně a vždy srdíčko našla, myslím že od 15tt jsme to používali. Musela jsem ale vždy počkat na večer a být hodně v klidu, například po jídle kdy mi to tam pracovalo, tak to bylo obtížný
ale nelituji koupě, uklidnilo mě, že tam je. Většinou to bylo slyšet jen úplně nízko na straně. Myslím si, že taky záleží na postavě, u těch štíhlejších maminek by to mělo být snadnější
@lemon94 tak to není můj případ
Já mám spíš problém s vyšší váhou
![]()
@chs.jasmin tak to chápu naprosto… taky mě to akorát stresuje, ne vždy se podaří najít… tak to asi taky dám pryč a nebo aspoň odložím na později…
![]()
Měla jsem u dvou těhotenství. Srdíčko nalezeno poprvé cca ve 14tt. Já měla problém najít srdíčko, ale manžel ho nešel vždy celkem rychle.
Ahoj já poprvé našla v 11+4 ale fakt vždycky jen na pár sekund poznala jsem to hned jelikož ten tep je rychlejší pak od 12tt jsem nemohla najít asi týden, tak jsem to nezkoušela teď jsem 15tt a najdu hned ![]()
Je potřeba si uvědomit, že mimčo je fakt mrňavý a pořád se hýbe. Takže když neuslyšíš, tak nejanči! 😀 Já si pořídila, ze začátku nic. Slyšela jsem až asi v 15tt myslím. Ale taky jsem slyšela chvíli a pak nic. A pak jsem zase slyšela krásně. Takže když to nepůjde jeden týden, zkus ten další. Hlavně klid 🌷
@Larry148 ano přesně to je můj případ
jeden den jsem našla a druhý den už jsem nemohla najít, doma hrozná panika, už jsem si myslela že pojedu k dr a nakonec jsem našla ale fakt jen nachvili
a vždy je slyšet jen na určitém místě a pak zmizí… tak snad tahle konverzace uklidní i všechny ostatní holky, které si pořídí angel sounds
![]()