Angína ze studených nohou?

Anonymní
19.6.18 10:01

Angína ze studených nohou???

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli náhodou není možné mít angínu ze studených nohou, prostě nenosit ponožky a chodit většinou v žabkách. Teď jsem dvakrát měla angínu, první antibiotika Ospen, pak silnější fromilid. Včera na kontrole u doktorky, CRP v pohodě, jen krk pořád zapálen, dostala jsem Zodac, že by ten oteklý krk mohl být kvůli alergii. Ráno se vzbudím a cítím zase nateklou mandli, zatím bez čepů. Je možné aby se během jednoho dne hodnota CRP zvýšila? Nenapadá, kde bych na to mohla přijít, sice jsem docela ve stresu ale to není takový halo, tak jestli by mohly být příčinou ty nohy :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
19.6.18 10:03

Tak jestli tak chodíš jen když je teplo :nevim: a ne v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 10:05

@pikola vlastně tak nějak poslední měsíc, když začalo teplo :think:

• Citovat
  • Upravit
10680
19.6.18 10:14

Delali ti testy na mononukleozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 10:16

@Tarinka ano krev mi brali, vše v pořádku. Už nevím co s tím, 3 týdny s angínou, nechci v tom už pokračovat :,(

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
19.6.18 10:18

Ne angína se chytne při styku s bakteriemi. A stres oslabuje organismus daleko silněji, než to, že nenosíte v létě ponožky.

A ano - samozřejmě že se při silném zánětu může hodnota CRP zdvihnout rychle.

Teď to hlavně vyležte a doberte antibiotika tak jak máte.

Posléze hledejte nové strategie, jak ten stres kompenzovat.

• aktivní relaxace
  • práce s tělem - masáže, cílená cvičení na protažení a uvolnění svalových skupin, které při stresu zatínáte
  • aerobní pohyb
  • suplementace b-komplexu, včetně B12, hořčík a D vitamín.
  • strava bohatá na vlákninu a chudá na průmsylové výrobky a bílou mouku.

a případně začít čistit díry v psychice, které většinu stresu z vnějšku přefukují do těžko snesitelných věcí a brání třeba tomu říct si o pomoc s řešením situace, co je na jednoho už moc složitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
19.6.18 10:20
@Anonymní píše:
@Tarinka ano krev mi brali, vše v pořádku. Už nevím co s tím, 3 týdny s angínou, nechci v tom už pokračovat :,(

A dělali ti výtěry a ATB byla nasazena cíleně?na anginu z bosých nohou bych to na 99,9% netipla.spis máš Breberu,která nereaguje na ATB a pořád se ti vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.6.18 10:26
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli náhodou není možné mít angínu ze studených nohou, prostě nenosit ponožky a chodit většinou v žabkách. Teď jsem dvakrát měla angínu, první antibiotika Ospen, pak silnější fromilid. Včera na kontrole u doktorky, CRP v pohodě, jen krk pořád zapálen, dostala jsem Zodac, že by ten oteklý krk mohl být kvůli alergii. Ráno se vzbudím a cítím zase nateklou mandli, zatím bez čepů. Je možné aby se během jednoho dne hodnota CRP zvýšila? Nenapadá, kde bych na to mohla přijít, sice jsem docela ve stresu ale to není takový halo, tak jestli by mohly být příčinou ty nohy :(

Tak tohle ti můžu jako odborník na záněty hrdla a horních cest dýchacích říct docela přesně - ano, může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.6.18 10:28
@Anonymní píše:
@Tarinka ano krev mi brali, vše v pořádku. Už nevím co s tím, 3 týdny s angínou, nechci v tom už pokračovat :,(

Na sliznici v krku máš brebery, všichni je tam máme. Je to kriminál pro bacily a dozorce dělá tvůj imunitní systém. A někdo to má tak, že jak prochladne, dozorci zeslábnou a brebery obsadí perimetr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí