Anglický obchod Sportsdirect

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
30.8.12 14:29

Tak já mám v UK švagra, tak by to asi koupil on u sebe a pak mi to dovezl. Lítá se docela často, tak bo tohle bylo asi lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.8.12 14:35

Ahojky holky…omlouvam se ze pisi sem ale chtela jsem se vs zeptat po jak dlouhe dobe jste zjistili ze jste tehotne..me se nestle porad mota hlava..divne pocity v podbrisku a BT mi neklesa uz sedmy den mam 37-37,2. ms ocekavam zitra..melo by se mi dnes ukazat na testu jestli jsem ci ne? dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.8.12 20:32

No ted se zvedl kurz:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
31.8.12 08:16
@misphulin píše:
No ted se zvedl kurz:-/

Jj, teď je 31,50 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.9.12 12:13

:,( 32, nakupování v anglii kurz nepřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.13 12:20

nakupovat či ne?

Vyplatí se zde nakoupit pár věcí myslím třeba 2-3 tenisky, mikinu 3ks triček? Myslím kvůli poštovnému. Na Mimibazaru prodávají to samé o trochu vyšší cena ale poštovné menší. Mám obavy o obuv zda bude sedět i když dle tabulek u Nike píší cm nesedělo mne to při jedné koupi a musela vracet ale do Čech ale přesto se to podraží. Ve Sportisimu (můj nejbližší obchod na tenisky)nemají takový výběr a ceny vyšší. Znáte u nás na tenisky pro mladé dobrý obchod přes net? Děkuji G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
12.3.13 20:45

Ahoj, obracím se i tady. Nakupujete někdo ještě na těch stránkách? Chtěla bych si tam koupit pár věciček ale nechci platit plné poštovné, které je přes 29o,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.5.13 07:53

Tak já napíši dnešní čerstvou zkušenost se sportsdirekt.cz Já už jsem si objednávala po druhé, prvně nebyl žádný problém, zboží odpovdal obrázku, krásně sedlo. Nyní jsem si objednala bundu a ta mi nesedí, jsou mi strašně dlouhé rukávy a barva neodpovídá obrázku. Takže jsem napsala do eshopu, že chci zboží vrátit a zaslat peníze (v obchodních podmínkách mají i že máte nárok na vrácení poštovného, pokud zboží vracíte do 14 dnů od převezetí). Musím podotknout, že si z eshopu objednávám velmi často, ale tuto reakci jsem ještě nezažila:
Dobrý den,
ráda bych uvedla, že objednávky na eshopu jsou závazné, toto pravidlo je
tam také dostatečně vysvětleno v obchodních podmínkách. A to z toho
důvodu, že se podle objednávek zákazníků objednává v Anglii. Pokud jste si
objednala jen tak z plezíru, budou od celkové ceny odečteny náklady na
dopravu z Anglie a i na dopravu k Vám. Štěpánka Hatajová
sportsdirekt.cz
Taže za mě tento eshop u NIKDY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.4.14 11:16

To je tedy síla, je vidět že o zákazníky nouzi nemají. Já nakonec objednávám na Mimibazaru kde to vyjde i tak levnější než v Česku třeba ve Sportisimu atd a vrátit zboží lze v poho. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.4.14 11:19

My si objednáváme pravidelně z anglického sportsdirect a nikdy žádný problém nebyl. Jen nám chvilku dalo práci s odhadem velikosti :mrgreen: Ale zboží máme vždycky nejpozději do 14 dní doma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák