Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak já mám v UK švagra, tak by to asi koupil on u sebe a pak mi to dovezl. Lítá se docela často, tak bo tohle bylo asi lepší…
Ahojky holky…omlouvam se ze pisi sem ale chtela jsem se vs zeptat po jak dlouhe dobe jste zjistili ze jste tehotne..me se nestle porad mota hlava..divne pocity v podbrisku a BT mi neklesa uz sedmy den mam 37-37,2. ms ocekavam zitra..melo by se mi dnes ukazat na testu jestli jsem ci ne? dekuji za odpoved
Vyplatí se zde nakoupit pár věcí myslím třeba 2-3 tenisky, mikinu 3ks triček? Myslím kvůli poštovnému. Na Mimibazaru prodávají to samé o trochu vyšší cena ale poštovné menší. Mám obavy o obuv zda bude sedět i když dle tabulek u Nike píší cm nesedělo mne to při jedné koupi a musela vracet ale do Čech ale přesto se to podraží. Ve Sportisimu (můj nejbližší obchod na tenisky)nemají takový výběr a ceny vyšší. Znáte u nás na tenisky pro mladé dobrý obchod přes net? Děkuji G.
Ahoj, obracím se i tady. Nakupujete někdo ještě na těch stránkách? Chtěla bych si tam koupit pár věciček ale nechci platit plné poštovné, které je přes 29o,– Kč.
Tak já napíši dnešní čerstvou zkušenost se sportsdirekt.cz Já už jsem si objednávala po druhé, prvně nebyl žádný problém, zboží odpovdal obrázku, krásně sedlo. Nyní jsem si objednala bundu a ta mi nesedí, jsou mi strašně dlouhé rukávy a barva neodpovídá obrázku. Takže jsem napsala do eshopu, že chci zboží vrátit a zaslat peníze (v obchodních podmínkách mají i že máte nárok na vrácení poštovného, pokud zboží vracíte do 14 dnů od převezetí). Musím podotknout, že si z eshopu objednávám velmi často, ale tuto reakci jsem ještě nezažila:
Dobrý den,
ráda bych uvedla, že objednávky na eshopu jsou závazné, toto pravidlo je
tam také dostatečně vysvětleno v obchodních podmínkách. A to z toho
důvodu, že se podle objednávek zákazníků objednává v Anglii. Pokud jste si
objednala jen tak z plezíru, budou od celkové ceny odečteny náklady na
dopravu z Anglie a i na dopravu k Vám. Štěpánka Hatajová
sportsdirekt.cz
Taže za mě tento eshop u NIKDY!!!
To je tedy síla, je vidět že o zákazníky nouzi nemají. Já nakonec objednávám na Mimibazaru kde to vyjde i tak levnější než v Česku třeba ve Sportisimu atd a vrátit zboží lze v poho. ![]()
My si objednáváme pravidelně z anglického sportsdirect a nikdy žádný problém nebyl. Jen nám chvilku dalo práci s odhadem velikosti
Ale zboží máme vždycky nejpozději do 14 dní doma. ![]()