Angličtina na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
4.11.14 15:38

Pracuji jako personalistka a kandidaty z anglictiny, pokud je k dane pozici potreba, vzdycky zkousim. U pohovoru vzdycky poznam, jestli clovek umi a na jake zhruba urovni.
Ja sama na certifikaty moc nedam, protoze z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz clovek jazyk nepouziva, rychle jej zapomina. Viz moje rustina, a to z ni mam statnice… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
4.11.14 15:40

@SarkaLo Ahoj, pokud budu mluvit z vlastní zkušenosti - při pohovoru byla část vedená v angličtině a pak jsem psala ještě anglické a logické testy. To, že jsem měla nějaký certifikát (FCE) mi k ničemu nebylo, pokud bych se neuměla domluvit. Certifikát mi byl užitečný jen když jsem učila angličtinu ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.11.14 15:41

@tweedy Super, myslela jsem si to - takže je nejlepší zdokonalovat se a zdokonalovat. Tak jdu do toho :-) Nejdříve si zlehka zopakuji Aj a pak se pustím do španělštiny a ruštiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
4.11.14 16:49

@SarkaLo Já odcházím na MD za pár týdnů, ještě studuju, ale hned jak to dokončím, chci se zase na AJ vrhnout, moc mě to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.11.14 14:17

Ahoj holky, jsem take na rodicovské a chci zamestnat mozek i necim jinym nez jen peci o deti. napadlo me si ozivit anglictinu a postupem casu si udelat i certifikat. mate, prosim, nektera tipy na knihy/ucebnice/webove odkazy/cokoliv, co je opravdu dobre na takovou pripravu k ziskani certifikatu - FCE? dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.4.15 15:51

Koukni na BBC, mají speciální stránky pro studenty angličtiny. Různé kurzy, pořady atd a vše on-line. Moc pěkná angličtina, zajímavá a použitelná témata :) Jen se dokopat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 22:13

Prosím o radu, chtěla bych se učit angličtinu, mám už i učitelku, ale nevím jakou učebnici. Potřebuju něco spíš firemního. V práci na poradách jsem před RD anglicky rozuměla, ale jinak jsem totální neznalec. Neumím skloňovat, časovat, nic.
Děkuji za tipy ;)

• Citovat
  • Upravit
673
13.3.17 22:14
@Anonymní píše:
Prosím o radu, chtěla bych se učit angličtinu, mám už i učitelku, ale nevím jakou učebnici. Potřebuju něco spíš firemního. V práci na poradách jsem před RD anglicky rozuměla, ale jinak jsem totální neznalec. Neumím skloňovat, časovat, nic.
Děkuji za tipy ;)

proč nenecháš učitelku, co tomu rozumí víc, ať vybere knížku sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.17 22:15
@Anonymní píše:
Děkuji za tipy ;)

To je celkem dobře, protože v angličtině se ani jedno snad nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 22:29

@Meluzinecka Ona sama trochu tápe.

@radkka píše:
To je celkem dobře, protože v angličtině se ani jedno snad nedělá :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No vidíš…
  • Citovat
  • Upravit
20767
14.3.17 08:38

Pokud učitelka tápe, bylo by to pro mě znamení najít jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.17 13:57
@radkka píše:
Pokud učitelka tápe, bylo by to pro mě znamení najít jinou…

To ne, je výborná, jen se zatím nezaměřovala tímto směrem. Je to mladá maminka, co se tím běžně neživí, takže nemá až takový rozhled. Učí spíš středoškolské studenty takovou tu klasiku. Já ji poprosila, jestli by se hned nemohla zaměřit na tu pracovní. Tak jako tak to potřebuju od úplných základů.
Každopádně „děkuji“, že jste mi „poradily“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
1803
31.10.17 08:21

poslechy

Ahoj. Prosim, nema tu nekdo poslechy ke knize New English File Pre-intermediate? Nemyslim to CD, ktere je prilozene ke knize, ale poslechy, co tam jsou. Jsem samouk doma a poslechy mi chybi. Dekuji moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí