Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajjjina píše: Více
Zajímavý názor. Dík. Takže od chuti/nechuti polykat se odvijí spokojenost se vztahem. Jakmile polykat přestane, hrozí rozchod.
@Barevné klubíčko píše: Více
Klečet nemusí, spíš já nestojím.
@Lucy75 píše: Více
Jako v automatu: Sakra, malinová došla, už maj jen banán. Škoda že na něm nemáme tři pípečky, volila by se příchuť
![]()
@Melancholická panda píše: Více
Já vím, naši to taky říkají.
Anketa mě zklamala. Tím, jak čtu Marianne a různé weby pro ženy, bych čekal, že spermohltky budou mít větší zastoupení, že to bude v anketě 50 na 50. A ano, koukám na filmy pro dospělé a nevyžaduju ty věci v nich, nicméně si vždycky pět minut před závěrečnými titulky řeknu, že ten pán je velmi šťastný. Dám sem jednu erotickou fotku, takže, puritánky, nebouřete se, posílal jsem ji kamarádce kvůli tomu, co dokáže AI. Nemáte šanci poznat skutečnou dívku od pravé. Ale sem to nedávám kvůli té dívce, nýbrž kvůli tomu textu v rámečku:
Tak to som fakt dieta stasteny, pretoze vzdy som mal partnerku z tej mensiny ![]()
Já to mám ráda
Ale musí na to být vhodný partner, se kterým to chci dělat a vzrušuje mě, věřím mu a vím že se mu to taky líbí. A když už s tím souhlasím tak cokoliv jinýho než polknout (plivání) by mi přišlo jako neúcta k tomu partnerovi, kór když sám se taky snaží, aby žene byla spokojená
A jak jsem si tady jednou v diskuzi přečetla a souhlasím s tím, že normálně jsem submisivní, ale tady se mi líbí to obrácení rolí a to že v tu chvíli je ten partner vydán napospas..
Takže suma sumárum, za sebe to můžu doporučit ![]()
@Brnka809 píše: Více
Musel jsem ti dát srdíčko, ať máš něco do začátku. Pravdu díš. Plivání je hrozně neuctivý, to je jako plivat její svíčkovou třeba. Člověk se s tím dělá a vona to plive, kde to jsme? Kdyby plivala, tak to ať ho necumlá vůbec.