Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Jo, takhle to beru. Ten rozdíl mezi nechat si nastříkat do pusy bez polykání a poskytovat s polykáním jsem tam nezaznamenal. Já většinou narazil jen na dvě kategorie - buď vůbec nenastříkat do pusy a nebo když už nevadilo se vystříkat do pusy, tak i polkla. To my chlapi na výběr nemáme. Jak se pustíme do orálního sexu, tak tam jsou šťávy rovnou celou dobu, ne až najednou na závěr
Takže vlastně pokud by to mělo být fér, tak by si musela každá nechat pokaždé nastříkat do pusy, což je u některých sci-fi ![]()
@rmot píše: Více
My si stále nerozumíme. Nemyslím vůbec sperma so pusy. Prostě orální sex ale potom před koncem pryč, jako když pár provozuje přerušovany sex když nechce těhotenství partnerky.
Já se tu nechci předvádět sexuálně, nejsem Klopotková. Ale my to s mužem máme takhle, protože mě se to prostě ekluje. Víc asi nenapíšu.
Myslím že to takhle má ta většina žen. Čímž nechci popírat že jsou takové kterým to nevadí a některé to i vyhledávají. Ale většina jich nebude.
Ja tedy nevím, ale když už je to v puse, dokonce až skoro v krku, tak polknout je spíš technická věc.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Nebo se jít poblejt. A o tom to je. Takže když je žena která to tak nechce, proč jí chlap do toho nutí? Vždyť je to kontraproduktivní. Pak nemusí mít ani ten orál, protože se mu baba na to vykašle.
Aha, no tak v tom případě platí, co jsem psal. Pokud nějaká mentoruje chlapa, že když se jí chce vystříkat do pusy, tak by měl napřed sám ochutnat sperma, tak by měla ona také napřed nějakou vylízat, pokud chce od chlapa orál. Protože my to s těma šťávama máme vždycky. Asi bych měl být vděčný, že všechny, co jsem zažil a nechtěly sperma do pusy, tak to prostě normálně řekly bez nějakých přednášek, že si mám také napřed nechat stříknout sperma do pusy, jako čtu tady.
Nebuď naježená!
Já nikoho nenutil ani nenutím. A ani mě to nikdo neudělal… račte si dát syrový bílek z vejce… ![]()
A jestli se ptáte s poukazem na to, že ať si to tedy zkusí, tak jo, zkusil jsem. ![]()
Podle mě se tímhle začne ženská bránit teprve v okamžiku, kdy ji někdo nutí. Nicméně ochutnat vlastní?
Ale o tom jsi tu, myslím, psal, že už jsi párkrát dostal pusinu s přídavkem. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Proč naježená? Máš pocit že je napsané nějak důrazně? Nerozumím.
To že to čteš tady neznamená že si to chlapi vyslechnou.
Možná tím hůř
Chlap kolikrát ani netuší, že v partnerky hlavě je už vlastně třikrát mrtvý ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jojo, pusa s přídavkem je dobré překvápko
Ale sranda musí být i v posteli a když je ženská takový ten čertík, kterému svítí oči pobavením, jak v tu chvíli překvapením vykulím oči, tak je prostě sexy k sežrání
Ta ženská, ne to sperma ![]()
@rmot ono to máš v podstatě stejné, jako když mi chlap dá řádný polibek s tou umatlanou papulou. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Také pravda, ale proč by se měl člověk štítit svého těla že? ![]()
S manželem (15 let spolu ) jsem to nedělala nikdy, příčilo se mi to.
S novým partnerem jsem 5 let, polykám stále a chutná mi to. Mám to ráda. Nikdy mě do toho nenutil a nenutí, dělám to ráda a je mi to přirozené.