Anketa - polykáte sperma?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.9.25 11:31

S manželem (15 let spolu ) jsem to nedělala nikdy, příčilo se mi to.
S novým partnerem jsem 5 let, polykám stále a chutná mi to. Mám to ráda. Nikdy mě do toho nenutil a nenutí, dělám to ráda a je mi to přirozené.

• Citovat
  • Upravit
7991
15.9.25 11:34
@Anna766 píše: Více

Jo, takhle to beru. Ten rozdíl mezi nechat si nastříkat do pusy bez polykání a poskytovat s polykáním jsem tam nezaznamenal. Já většinou narazil jen na dvě kategorie - buď vůbec nenastříkat do pusy a nebo když už nevadilo se vystříkat do pusy, tak i polkla. To my chlapi na výběr nemáme. Jak se pustíme do orálního sexu, tak tam jsou šťávy rovnou celou dobu, ne až najednou na závěr :) Takže vlastně pokud by to mělo být fér, tak by si musela každá nechat pokaždé nastříkat do pusy, což je u některých sci-fi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
15.9.25 11:39
@rmot píše: Více

My si stále nerozumíme. Nemyslím vůbec sperma so pusy. Prostě orální sex ale potom před koncem pryč, jako když pár provozuje přerušovany sex když nechce těhotenství partnerky.
Já se tu nechci předvádět sexuálně, nejsem Klopotková. Ale my to s mužem máme takhle, protože mě se to prostě ekluje. Víc asi nenapíšu.
Myslím že to takhle má ta většina žen. Čímž nechci popírat že jsou takové kterým to nevadí a některé to i vyhledávají. Ale většina jich nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
15.9.25 11:48

Ja tedy nevím, ale když už je to v puse, dokonce až skoro v krku, tak polknout je spíš technická věc. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
15.9.25 11:55
@M_Vladim píše: Více

Nebo se jít poblejt. A o tom to je. Takže když je žena která to tak nechce, proč jí chlap do toho nutí? Vždyť je to kontraproduktivní. Pak nemusí mít ani ten orál, protože se mu baba na to vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
15.9.25 12:03

Aha, no tak v tom případě platí, co jsem psal. Pokud nějaká mentoruje chlapa, že když se jí chce vystříkat do pusy, tak by měl napřed sám ochutnat sperma, tak by měla ona také napřed nějakou vylízat, pokud chce od chlapa orál. Protože my to s těma šťávama máme vždycky. Asi bych měl být vděčný, že všechny, co jsem zažil a nechtěly sperma do pusy, tak to prostě normálně řekly bez nějakých přednášek, že si mám také napřed nechat stříknout sperma do pusy, jako čtu tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36741
15.9.25 12:07

Nebuď naježená! :kytka: Já nikoho nenutil ani nenutím. A ani mě to nikdo neudělal… račte si dát syrový bílek z vejce… :P
A jestli se ptáte s poukazem na to, že ať si to tedy zkusí, tak jo, zkusil jsem. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 12:41

Podle mě se tímhle začne ženská bránit teprve v okamžiku, kdy ji někdo nutí. Nicméně ochutnat vlastní? :mrgreen: Ale o tom jsi tu, myslím, psal, že už jsi párkrát dostal pusinu s přídavkem. :D

• Citovat
  • Upravit
148296
15.9.25 12:49
@M_Vladim píše: Více

Proč naježená? Máš pocit že je napsané nějak důrazně? Nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
15.9.25 12:50

To že to čteš tady neznamená že si to chlapi vyslechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
15.9.25 12:57

Možná tím hůř :D Chlap kolikrát ani netuší, že v partnerky hlavě je už vlastně třikrát mrtvý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
15.9.25 12:59
@Velryba černá píše: Více

Jojo, pusa s přídavkem je dobré překvápko :D Ale sranda musí být i v posteli a když je ženská takový ten čertík, kterému svítí oči pobavením, jak v tu chvíli překvapením vykulím oči, tak je prostě sexy k sežrání :) Ta ženská, ne to sperma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 13:00

@rmot ono to máš v podstatě stejné, jako když mi chlap dá řádný polibek s tou umatlanou papulou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7991
15.9.25 13:03
@Velryba černá píše: Více

Také pravda, ale proč by se měl člověk štítit svého těla že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 13:04

@rmot mně to nevadí. A jelikož preferuji muže s vousy… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat