Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Já bych měl jenom jednu pípečku, mám ho malýho. Ale když jsem byl ještě sexuálně nespoutaný, tak jsem chtěl, abych stříkal Nutellu.
Já bych jako chlap rád zkusil jaký to je.
Jo zkusil jsem ochutnat sebe, ale zajímalo by mě jaký to je rovnou ze zdroje ![]()
@pouzitychlap píše: Více
Měl jsem to stejně. Nutella to není, ale nenavalovalo se mi.
@M_Vladim píše: Více
Promiň, ale proč by ženská měla něco potlačovat? To je jak ty blbý diskuze o análním sexu. Co dělat abych chlapa potěšila a nebolelo mě to. Nepopírám že jsou ženy kterým to nevadí. Ale proč se nutit do polykání když je mi z toho na blití a proč se nutit do análu když to bolí a je to nepříjemné.
Nechápu to. A kecy jak mi chlap uteče, když bude chtít, uteče stejně kvůli něčemu jinému.
Příspěvek upraven 13.09.25 v 20:46
@Fire_CarCoolCa píše: Více
A myslíš si že vsichni chlapi oral ženám dělají? Naivko. Je dost takových co to ženě odmítnou ale očekávají že žena jim udělá první poslední. ![]()
@Anna766 píše: Více
Noo, musím říct, že se mi ještě nestalo, že bych musela někoho prosit o orál.
Většinou to chtějí dělat sami a bez nějakého naléhání. Záleží jen na mně, jestli mu to odmítnu nebo ne. ![]()
@pouzitychlap píše: Více
Vsak někoho preblafni, když tě to tak rajcuje
. Myslim, ze se najde dost chlapu, co to přijmou
@Černá Madonna píše: Více
taky myslim…aspon ja mam takové zkušenosti
@Anna766 píše: Více
tohle taky nechápu, ale na druhou stranu trochu obdiv, ze se nekdo odkazy takhle obětovat, ja se na to mam moc rada, abych dělala něco co mi je neprijemne a asi by se mi to za chvíli zhnusilo uplne
@Černá Madonna píše: Více
Nebyl bych prekvapen. Kdyby to hodil někam na amatéry, bude mít do chvíle desítky zájemců ![]()
@Ploskutáček Dobrý den,
smazala jsem Vám fotku z příspěvku. Bohužel tu být dle pravidel nemůže.
Děkuji za pochopení
Diana ![]()