Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ne neexistuje přesně pro tyto případy…musela bys ho vytvořit na jiné jméno.
Vzdyt je to nesmysl. Prece nemuzou obstavit ucet tvoji matce nebo synovi ne? Proti tomu se lze branit.
Ano, existuje, nazývá se to maření exekuce a je to ještě větší průšvih, než exekuce samotná.
Oficiální cestou to nelze a pokud by se ti něco takového povedlo a přišli by na to, tak je to hoooodně velký průšvih. (Trochu se mi nezdá, že by zablokovali účet syna a mamky, to je zvláštní) ![]()
To je super - ty si svými dluhy a podvody a utěky před důsledky těch dluhů zničila svou rodinu a hledáš další cestu jak podvádět? Je ti jasné, že kdyby se věřiteli chtělo, tak tě klidně může zkusit stíhat a přidat k tomu reálné tresty?
Gratulki.
Přestaň utíkat před důsledky svých činů, zajdi si do nějaké spolehlivé dluhové poradny, vyřiď si oddlužení, splať tu část závazků, co můžeš a hlavně už si nepůjčuj!
Pokud vím nemohou ti obstavit ůčet syna nebo matky. Měla jsem taktéž tento problém a peníze jsem si nechala zasílat na ůčet bratra a v pohodě. Jediná rada peníze v hotovosti nebo na složenku. Maminka by se mohla bránit. exekuce je vydávána na Rč a nelze zablokovat ůčet který je veden na jiné rč než tvé…
@Ufinka87 píše:w
Pokud vím nemohou ti obstavit ůčet syna nebo matky. Měla jsem taktéž tento problém a peníze jsem si nechala zasílat na ůčet bratra a v pohodě. Jediná rada peníze v hotovosti nebo na složenku. Maminka by se mohla bránit. exekuce je vydávána na Rč a nelze zablokovat ůčet který je veden na jiné rč než tvé…
Bud jednal exekutor neopravnene nebo zakladatelka mela napujcovano i pres matku i syna. Jinak to proste neni mozne ![]()
@Kaileee píše:
A takove zenske vychovavaji deti![]()
![]()
Pozor, za takové názory se tu skoro lynčuje ![]()
@Agusaguss píše:
Pokud si tam nechavala posilat prachy dobre.jim tak
Ani tak to podle me nejde. Nebo lze ale musi k tomu byt povoleni. Zakladatelka neuvadi spravne info. Ale i kdyby jednal exekutor neopravnene, pochybuju ze se bude umet branit.
Ahojky chci se zeptat zda existuje nejaky tajny ucet.Mam exekuce a nemuzu mit ucet a ani syn jelikoz moje exekuce prisly na jeho ucet.Sice me to chodi na slozenku, ale potrebovala bych mit nejakou castku drive nez dojde slozenka.Jde o to ze exekutori zablokovali ucet i moji maminky protoze mame stejne prijmeni a zjistily ze jsem jeji dcera.Mate nekdo nejake zkusenosti a stejny problem jako ja? A jestli je nejaky tajny ucet kam me budou chodit penize z pracaku tak jestli to maji jak zjistit exekutori dekuji za prispevky.