Anonymní účet - mám exekuci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21316
12.6.19 10:31
@Šarlota4 píše:
Ani tak to podle me nejde. Nebo lze ale musi k tomu byt povoleni. Zakladatelka neuvadi spravne info. Ale i kdyby jednal exekutor neopravnene, pochybuju ze se bude umet branit.

Ale ano, pokud is tam dluznik schovava penize pred exekutorem, muze exekutor zablokovat i jejich ucty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
12.6.19 10:33

Mozna by sel udelat tajny ucet v jine zemi mimo EU. Nejcasteji se pouziva Svycarsko, pry tam maji “tajne” ucty cesti politici, schovavaji tam prachy, o kterych se nema vedet, ze maji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.6.19 10:40

Taky si trochu myslím, že zakladatelka lže nebo aspoň trochu přehání. Kamarádka je zadlužená až po uši, výplatu si nechává posilat na účet kamarádky, normálně ofiko z práce, státní podnik,,, a exekutoři na účet kamošky nemůžou, kdyby mohli, tak by tam asi už dávno byli, protože se jedná o jasný odklon peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
12.6.19 10:40
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat zda existuje nejaky tajny ucet.Mam exekuce a nemuzu mit ucet a ani syn jelikoz moje exekuce prisly na jeho ucet.Sice me to chodi na slozenku, ale potrebovala bych mit nejakou castku drive nez dojde slozenka.Jde o to ze exekutori zablokovali ucet i moji maminky protoze mame stejne prijmeni a zjistily ze jsem jeji dcera.Mate nekdo nejake zkusenosti a stejny problem jako ja? A jestli je nejaky tajny ucet kam me budou chodit penize z pracaku tak jestli to maji jak zjistit exekutori dekuji za prispevky.

Neexistuje, ČNB má seznam všech účtů na území ČR např. pro úkony v trestním řízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.6.19 10:41
@PaníBovaryová píše:
Ale ano, pokud is tam dluznik schovava penize pred exekutorem, muze exekutor zablokovat i jejich ucty

Nemyslim si to, neb par takovych pripadu realne znam. Ale neznam zakon, takze se nebudu prit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
12.6.19 10:47
@PaníBovaryová píše:
Mozna by sel udelat tajny ucet v jine zemi mimo EU. Nejcasteji se pouziva Svycarsko, pry tam maji “tajne” ucty cesti politici, schovavaji tam prachy, o kterych se nema vedet, ze maji :nevim:

Jenže to není tak snadné si ho tam založit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 10:51

Já tohle asi nedokážu pochopit. Proč si lidi myslí, že utkáním a skrýváním před dluhy, se něco vyřeší? :zed: jsou nové podmínky pro oddlužení, doporučuji hned si to vyřídit. Po podání návrhu nemohou exekutoři vykonávat exekuci a zastaví se růst veškerých penále. Za 5 let máte klid a veškeré dluhy z krku. Jsem v oddlužení skoro rok a můžu jen doporučit. Ten klid na duši je super. Od příštího měsíce už budu brát tolik, kolik jsem běžně brala v bývalé práci a normálně jsem z toho vyžila 4 roky.

• Citovat
  • Upravit
2154
12.6.19 10:52

Misto aby si sve financni problemy resila tak hledas dalsi zpusob jak se exekucim vyhnout :cert: co nato rodina podporuji tve ciny nebo uz dali od tebe ruce pryc a podnikaji pravni kroky na tebe? styd se zadluzit vlastni dite financni negramoto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 10:56

Heledte nesudte me jasny?!!!Ja exekuce platim, ale nechvi aby me vzaly veskery prijem bohuzel jsem matka samozivitelka a bohuzel bych skoncila na. ulici a dite v decaku. A navic pokud nikdo nevite proc a jak jsem k tomu dosla tak nesudte a nehadejte jasny!!!Je to. z davne minulosti presne receno po 20 letech a ted to platim ale postupne :cert: :cert: :cert: :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
15814
12.6.19 11:03
@Šarlota4 píše:
Nemyslim si to, neb par takovych pripadu realne znam. Ale neznam zakon, takze se nebudu prit.

už dávno se o exekuce nezajímám, ale kdysi jsem dělala mzdové účto dnes už bývalému manželovi. tehdy mohl exekutor zablokovat i cizí účet, ale bylo to pro něj obtížnější, protože to muselo extra projít soudem, kde by prokázal, že peníze na něm nejsou (jenom) majitele účtu, ale dlužník maří exekuci tím, že si tam ulejvá peníze. ale nevím, jestli to stále platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.6.19 11:04
@Anik píše:
Taky si trochu myslím, že zakladatelka lže nebo aspoň trochu přehání. Kamarádka je zadlužená až po uši, výplatu si nechává posilat na účet kamarádky, normálně ofiko z práce, státní podnik,,, a exekutoři na účet kamošky nemůžou, kdyby mohli, tak by tam asi už dávno byli, protože se jedná o jasný odklon peněz.

Já myslela, že to pro exekutora strhává rovnou zaměstnavatel, máme pár zaměstnanců, co mají exekuci na plat :think: a pak je jedno, na jaký účet zbytek výplaty chodí… Ale asi si to myslím špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
12.6.19 11:07

Kdyby si platila tak jak mas tak exekuce a zablokovane ucty nemas, tak se nam tu nesnaz delat obet…po 20.letech zacinas az ted platit a postupne? 8o tobe se zadny deti ani narodit nemeli kdyz se neumis postarat o financni stranku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.6.19 11:08

Jenže než došlo k exekucím, tak jsi nesplácela dluhy, že. Za to Tě třeba já odsuzuju, protože i já jsem v pozici věřitele. A teď chceš ještě peníze odklánět. Dětma se neoháněj, je naprosto jasné, že jsi do toho spadla nejspíš úplně nevinně, jako všichni. I ta moje dlužnice, taky je ve všem pochopitelně nevinně a myslím, že takových vás je většina. I za toto tě odsuzuju, za ty řeči, tyhlety obhajovací kecy jsou na tom všem nejhorší, a já už je prostě nedávám, protože nic jinýho už roky neposlouchám. Říkám to naprosto narovinu.

@Anonymní píše:
Heledte nesudte me jasny?!!!Ja exekuce platim, ale nechvi aby me vzaly veskery prijem bohuzel jsem matka samozivitelka a bohuzel bych skoncila na. ulici a dite v decaku. A navic pokud nikdo nevite proc a jak jsem k tomu dosla tak nesudte a nehadejte jasny!!!Je to. z davne minulosti presne receno po 20 letech a ted to platim ale postupne :cert: :cert: :cert: :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.6.19 11:15

@sagina dekuji. Tak jsem to myslela, ze to mozne lze, ale musi to projit rizenim. Ne, ze si exekutor usmysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.6.19 11:16

Jojo, strhává jí přímo zaměstnavatel, ale exekutoři jí zároveň blokli účet, tak si musí výplatu posílat jinam. Nevím kolik by jí z účtu brali, protože přímo od zaměstnavatele nejsou zdaleka uspokojeny všechny exekuce, má toho hromadu, fronta je dlouhá…asi nechce riskovat. Teď měnila místo a prej jí strhávají z platu míň jak v minulé práci, přitom plat stejně vysoký, tak je otázka, jestli účetní jede na maximum, nevím. Tak má výplatu /krácenou/, jezdí si k moři, pohodička. Jako nezávidím jí to, taky pojedu :), ale na tom celém mi vadí ten přístup, stejný jako zakladatelka. Roky neplatím, naopak se třeba i dál zadlužuju, pořídím si dítě, a pak se jím oháním. To mají stejné zakladatelka i ta moje kamoška.

@Jitul.kaaa9 píše:
Já myslela, že to pro exekutora strhává rovnou zaměstnavatel, máme pár zaměstnanců, co mají exekuci na plat :think: a pak je jedno, na jaký účet zbytek výplaty chodí… Ale asi si to myslím špatně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel