Anonymní účet - mám exekuci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101659
12.6.19 11:21
@Šarlota4 píše:
Ani tak to podle me nejde. Nebo lze ale musi k tomu byt povoleni. Zakladatelka neuvadi spravne info. Ale i kdyby jednal exekutor neopravnene, pochybuju ze se bude umet branit.

No a kde beres tu jistotu, ze exekutor to posvedceni soudu nema? Pokud je zakladatelka znama firma a dela to opakovane, tak ho klidne mit mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
12.6.19 11:23
@Anik píše:
Taky si trochu myslím, že zakladatelka lže nebo aspoň trochu přehání. Kamarádka je zadlužená až po uši, výplatu si nechává posilat na účet kamarádky, normálně ofiko z práce, státní podnik,,, a exekutoři na účet kamošky nemůžou, kdyby mohli, tak by tam asi už dávno byli, protože se jedná o jasný odklon peněz.

Ale tohle zadny jasny odklon penez neni, protoze mohou dat exekuci na plat a to, co na ucet jde, jiz je nezabavitelna cast, na kterou ma kamaradka zakonny narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 11:24

Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me :,( :,( :,( :,( :,(.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.

• Citovat
  • Upravit
13955
12.6.19 11:25
@j.a.n.i1 píše:
No a kde beres tu jistotu, ze exekutor to posvedceni soudu nema? Pokud je zakladatelka znama firma a dela to opakovane, tak ho klidne mit mohou.

To ano mohou. Ja tim chtela rict, ze pokud jej nemaji - muze se branit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 11:26

@j.a.n.i1 ja to neudelala opakovane mimochodem pred chvili jsem psala jak se to stalo

• Citovat
  • Upravit
4615
12.6.19 11:28
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me :,( :,( :,( :,( :,(.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.

Tak tohle už je jak ta o Šípkové růžence :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.6.19 11:34
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me :,( :,( :,( :,( :,(.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.

Po 20 letech kdy ti ukradli op se najednou z ničeho nic vyrojili exekuce, tomu tvojemu dítěti je kolik prosimte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.6.19 11:39
@Anonymní píše:

jen pro zajímavost.. za jak dlouho si šla blokovat tu občanku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.6.19 11:43

Asi by to tak mělo být, ale psala jsem výše, má i bloknutý účet, to jsem viděla na vlastní oči. A na něm v minusu částkou tak jedné exekuce, prý, neznám výši jejích jednotlivých exekucí.

@j.a.n.i1 píše:
Ale tohle zadny jasny odklon penez neni, protoze mohou dat exekuci na plat a to, co na ucet jde, jiz je nezabavitelna cast, na kterou ma kamaradka zakonny narok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.6.19 11:43

Jojo, to je přesně to, o čem jsem psala.

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15828
12.6.19 11:57

Já bych to tu zavřel, zakladatelka lže, že by se i Babiš červenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
12.6.19 12:06
@Anonymní píše:

tak krádež op jsi snad hlásila na policii takže by jsi měla mít dohledatelný doklad že ti op ukradli a půjčky si nabral někdo jiný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
12.6.19 12:07
@Anonymní píše:

a kdopak asi tak bude čekat 20 let? tomu fakt nevěřím
a u půjček se snad dává podpis tak si sežeň advokáta protože ten podpis musel někdo zfalšovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.6.19 12:11

Ale prosím tě..kdyby si někdo na tebe vzal půjčky, řešíš to snad tím, že se ohradíš a půjdeš na policii. Na mě si takhle ex vzal kolo na splátky, měl v prodejně kámoše. Bohužel jsem zaplatila pár splátek, čímž jsem půjčku vlastně odsouhlasila. Kdybych se do toho pustila, rozbor podpisu by jasně dokázal, že se jedná o falzum. Jenže by to bylo všechno na tak dlouhý lokte, že jsem to zaplatila celý a jemu udělal zle. Ale ty tvrdíš něco o 20 let starých půjčkách na tvoje jméno, které jsi vůbec neřešila? Buď lžeš nebo jsi totálně finančně negramotná. A že by zablokovali účty i rodině taky nevěřím, ale jestli jo, jsou chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.6.19 12:13

Chudáci jsou rodina, ne věřitelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie