Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Šarlota4 píše:
Ani tak to podle me nejde. Nebo lze ale musi k tomu byt povoleni. Zakladatelka neuvadi spravne info. Ale i kdyby jednal exekutor neopravnene, pochybuju ze se bude umet branit.
No a kde beres tu jistotu, ze exekutor to posvedceni soudu nema? Pokud je zakladatelka znama firma a dela to opakovane, tak ho klidne mit mohou.
@Anik píše:
Taky si trochu myslím, že zakladatelka lže nebo aspoň trochu přehání. Kamarádka je zadlužená až po uši, výplatu si nechává posilat na účet kamarádky, normálně ofiko z práce, státní podnik,,, a exekutoři na účet kamošky nemůžou, kdyby mohli, tak by tam asi už dávno byli, protože se jedná o jasný odklon peněz.
Ale tohle zadny jasny odklon penez neni, protoze mohou dat exekuci na plat a to, co na ucet jde, jiz je nezabavitelna cast, na kterou ma kamaradka zakonny narok.
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me
.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.
@j.a.n.i1 píše:
No a kde beres tu jistotu, ze exekutor to posvedceni soudu nema? Pokud je zakladatelka znama firma a dela to opakovane, tak ho klidne mit mohou.
To ano mohou. Ja tim chtela rict, ze pokud jej nemaji - muze se branit.
@j.a.n.i1 ja to neudelala opakovane mimochodem pred chvili jsem psala jak se to stalo
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tohle už je jak ta o Šípkové růžence ![]()
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me![]()
![]()
![]()
![]()
Po 20 letech kdy ti ukradli op se najednou z ničeho nic vyrojili exekuce, tomu tvojemu dítěti je kolik prosimte?
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
jen pro zajímavost.. za jak dlouho si šla blokovat tu občanku?
Asi by to tak mělo být, ale psala jsem výše, má i bloknutý účet, to jsem viděla na vlastní oči. A na něm v minusu částkou tak jedné exekuce, prý, neznám výši jejích jednotlivých exekucí.
@j.a.n.i1 píše:
Ale tohle zadny jasny odklon penez neni, protoze mohou dat exekuci na plat a to, co na ucet jde, jiz je nezabavitelna cast, na kterou ma kamaradka zakonny narok.
Jojo, to je přesně to, o čem jsem psala.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
Já bych to tu zavřel, zakladatelka lže, že by se i Babiš červenal.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
tak krádež op jsi snad hlásila na policii takže by jsi měla mít dohledatelný doklad že ti op ukradli a půjčky si nabral někdo jiný ne?
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
a kdopak asi tak bude čekat 20 let? tomu fakt nevěřím
a u půjček se snad dává podpis tak si sežeň advokáta protože ten podpis musel někdo zfalšovat ne?
Ale prosím tě..kdyby si někdo na tebe vzal půjčky, řešíš to snad tím, že se ohradíš a půjdeš na policii. Na mě si takhle ex vzal kolo na splátky, měl v prodejně kámoše. Bohužel jsem zaplatila pár splátek, čímž jsem půjčku vlastně odsouhlasila. Kdybych se do toho pustila, rozbor podpisu by jasně dokázal, že se jedná o falzum. Jenže by to bylo všechno na tak dlouhý lokte, že jsem to zaplatila celý a jemu udělal zle. Ale ty tvrdíš něco o 20 let starých půjčkách na tvoje jméno, které jsi vůbec neřešila? Buď lžeš nebo jsi totálně finančně negramotná. A že by zablokovali účty i rodině taky nevěřím, ale jestli jo, jsou chudáci.