Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Petula306 píše:
Chudáci jsou rodina, ne věřitelé
Rodina i věřitelé.
No, pokud je to tak, jak píšete, tak půjčky z před dvaceti let jsou mnohdy nezákonné (obsahují nepovolené rozhodčí doložky), chtělo by to zajít do dluhové poradny (skvělí jsou v člověkovi v tísni), kde se na všechno podívají, zjistí, jestli by nebylo lepší jít do insolvence (teď od června se zmírnily podmínky), někdy se dají exekuce spojit do jedné a tím je snížit… těch možností je víc. Peníze od zaměstnavatele si lze nechat vyplácet hotově (vlastnit účet není povinnost) a exekuce se tam rovnou strhnou a na zbytek (tzv nezabavitelná částka) se nesahá…
@Katche Ona není zaměstnaná, když zjišťuje jak jí mají přijít peníze z pracáku
@Anonymní píše:
Heledte nesudte me jasny?!!!Ja exekuce platim, ale nechvi aby me vzaly veskery prijem bohuzel jsem matka samozivitelka a bohuzel bych skoncila na. ulici a dite v decaku. A navic pokud nikdo nevite proc a jak jsem k tomu dosla tak nesudte a nehadejte jasny!!!Je to. z davne minulosti presne receno po 20 letech a ted to platim ale postupne![]()
![]()
![]()
![]()
jestli by mu nebylo líp v tom děcáku
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me![]()
![]()
![]()
![]()
.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.
20let měl věřitel tvoji adresu, a neozval se?
A když někdo zneužil tvoje doklady, proč jsi nešla na policii?
Před 20 lety snad žádné online půjčky nebyly, ne? Takže se někdo vydával za tebe? Bych si najala právníka, ať věřiteli vysvětlí, že nedostatečně ověřil, komu půjčuje.
@Anonymní píše:
Heledte nesudte me jasny?!!!Ja exekuce platim, ale nechvi aby me vzaly veskery prijem bohuzel jsem matka samozivitelka a bohuzel bych skoncila na. ulici a dite v decaku. A navic pokud nikdo nevite proc a jak jsem k tomu dosla tak nesudte a nehadejte jasny!!!Je to. z davne minulosti presne receno po 20 letech a ted to platim ale postupne![]()
![]()
![]()
![]()
Jasně že tě soudíme, protože prostě podvádíš a svými podvody přivádíš do průšvihů svoje blízké.
Evidentně toho máš víc - řeš to konstruktivně, zajdi do té dluhové poradny a přestaň vršit problémy. Sama vidíš, že tvoje pokusy podvést věřitele situaci jen zhoršují.
Výhodou je, že v dluhové poradně na tebe nebudou protivní. Ale pokud si nepřiznáš co za průsery vršíš a nezačneš je řešit, tak to bude jen a jen horší.
@J_Doe píše:
20let měl věřitel tvoji adresu, a neozval se?A když někdo zneužil tvoje doklady, proč jsi nešla na policii?
Před 20 lety snad žádné online půjčky nebyly, ne? Takže se někdo vydával za tebe? Bych si najala právníka, ať věřiteli vysvětlí, že nedostatečně ověřil, komu půjčuje.
A nebo je to trošičku jinak…
Jasně, lhůty promlčení jsou do 10ti let a někdo bude řešit exekuci z 20let staré záležitosti. Opět další důkaz, že exekuce = lži = nespolehlivý člověk.
@Ou píše:
A nebo je to trošičku jinak…
Nejspíš to tak bude…
Ať už si dluhy udělala jakkoli, je čas tomu čelit jako dospělý člověk. Tyhle uhýbací manévre jsou k ničemu.
Tady je dost zkušených lidí, kdyby se k tomu postavila čelem a chtěla to řešit, jistě ji rádi pomohou. Tohle ale každého akorát tak rozčílí…
@Anonymní píše:
Tak mimochodem jak jsem psala je to z davne minulosti a navic za to nemuzu ja ale ta co me ukradla obcanku a i kdyz jsem to hlasila tak nez udelali blokaci tak byly na me brany pujcky o kterych jsem nevedela a ted po 20 letech me vse doslo naraz.Uz jsem to resila, ale jelikoz jsou tam moje udaje a pujcky byly brany tak uz to nesmazou. A co mam svoje pujcky platim poctive jen me jde o ty o kterych jsem nevedela. Takze prosim nesudte me![]()
![]()
![]()
![]()
.Urcite se to stalo i nekomu z vas a navic je to i v televizich apod.
A teď tu o červené karkulce, prosim ![]()