Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám takový problém. Už asi 3 měsíce jsem měla pravidelný cyklus jako hodinky ms se dostavila dycky přesně. Tento měsíc už mám ale dva dny zpozdění. S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož a nejsme si vědomi nějakého renonsu. Hlídám si i ovulku a bezpečně poznám kdy právě dochází. Dva dny mě bolí na jedné straně jakoby u vaječníku a to provází bílý táhlý hlen. Tento měsíc, jsem čekala, ale ani ovulaci jsem nezaregistrovala. Mohl být anovulační? kdyby ono má to na svědomí zpožděnou MS? Kontroluji i děložní čípek, který je už tři dny otevřený a měkký.
Doktorka mi řekla, že cyklus byl anovulační a koukej na můj metřík! ![]()
Taky se mi tento měsíc zdálo, že ovulace neproběhla a hle, jsem těhotná. ![]()
Omluva za anonym, je to v začátku. ![]()
Anonymnko gratuluji, ve svém případě bych ale radost moc neměla
a tak doufám že je problém někde jinde
Stálo, když já jsem takový srab než abych měla jistotu budu raději čekat zda se nedostaví do zítřka
Jaky je ted ten vytok? jako bilek? nejsme stroje i ovulace muze prijit mnohem pozdeji nez myslime…
Výtok předevčírem v den očekávané ms byl hutný bílý, ale nebyl táhlý. Dnes a včera není žádný, když prohmátnu čípek je stále otevřený a suchý. Včera když jsem kontrolovala a teď se omlouvám, měla jsem na prstu trochu krve, ale dnes ani stopy. Byla jsem nadšená a říkala si tak je to na dobré cestě ms se musí dostavit
Tak to neni takova hruza, pockat jeden den
, ale jestli ti to bude takhle dal stavkovat. Urcite bych ho koupila, osbne jsem v tehu na zacatku, mela taky meky cipek a i ten bilej vytok,..ale to je jen ma spekulace ![]()
@MSM20 tak to jo v prvnim prispevku bylo ze byl tahly, a bolest vajecniku, tak to bych si taky udelala tedst, kdyz nemerite teplotu, merenim teploty vzdy vim presne na cem jsem ![]()
NN v příspěvku bylo myšlené tak, že když mám ovulku bezpečně poznám neb mám takovéhle příznaky, ale tento měsíc jsem to neměla a tak s myslím, že tento měsíc byl anovulační