Anovulace a Ms nikde

644
28.2.14 12:04

Anovulace a Ms nikde

Zdravím, mám takový problém. Už asi 3 měsíce jsem měla pravidelný cyklus jako hodinky ms se dostavila dycky přesně. Tento měsíc už mám ale dva dny zpozdění. S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož a nejsme si vědomi nějakého renonsu. Hlídám si i ovulku a bezpečně poznám kdy právě dochází. Dva dny mě bolí na jedné straně jakoby u vaječníku a to provází bílý táhlý hlen. Tento měsíc, jsem čekala, ale ani ovulaci jsem nezaregistrovala. Mohl být anovulační? kdyby ono má to na svědomí zpožděnou MS? Kontroluji i děložní čípek, který je už tři dny otevřený a měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
28.2.14 12:14

Doktorka mi řekla, že cyklus byl anovulační a koukej na můj metřík! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.2.14 12:18

Metřík :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
28.2.14 12:19

@MSM20 čípek může pěkně mást, udělej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 12:38

Taky se mi tento měsíc zdálo, že ovulace neproběhla a hle, jsem těhotná. :mrgreen:
Omluva za anonym, je to v začátku. ;)

• Citovat
  • Upravit
644
28.2.14 12:41

Anonymnko gratuluji, ve svém případě bych ale radost moc neměla :( a tak doufám že je problém někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.2.14 12:42

Mozna by stalo za to udela ;) t test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.2.14 12:42

Jee, taky moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.2.14 12:43

Stálo, když já jsem takový srab než abych měla jistotu budu raději čekat zda se nedostaví do zítřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.2.14 12:52

Jaky je ted ten vytok? jako bilek? nejsme stroje i ovulace muze prijit mnohem pozdeji nez myslime…

• Citovat
  • Upravit
644
28.2.14 12:57

Výtok předevčírem v den očekávané ms byl hutný bílý, ale nebyl táhlý. Dnes a včera není žádný, když prohmátnu čípek je stále otevřený a suchý. Včera když jsem kontrolovala a teď se omlouvám, měla jsem na prstu trochu krve, ale dnes ani stopy. Byla jsem nadšená a říkala si tak je to na dobré cestě ms se musí dostavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.2.14 12:59

Tak to neni takova hruza, pockat jeden den :D, ale jestli ti to bude takhle dal stavkovat. Urcite bych ho koupila, osbne jsem v tehu na zacatku, mela taky meky cipek a i ten bilej vytok,..ale to je jen ma spekulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.2.14 13:02

@MSM20 tak to jo v prvnim prispevku bylo ze byl tahly, a bolest vajecniku, tak to bych si taky udelala tedst, kdyz nemerite teplotu, merenim teploty vzdy vim presne na cem jsem ;)

• Citovat
  • Upravit
644
28.2.14 13:03

NN v příspěvku bylo myšlené tak, že když mám ovulku bezpečně poznám neb mám takovéhle příznaky, ale tento měsíc jsem to neměla a tak s myslím, že tento měsíc byl anovulační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.2.14 13:20

@MSM20 Pust si metříky a uvidíš :-) Jsem v 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová