Anovulace a Ms nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
28.2.14 13:24
@MSM20 píše:
Výtok předevčírem v den očekávané ms byl hutný bílý, ale nebyl táhlý. Dnes a včera není žádný, když prohmátnu čípek je stále otevřený a suchý. Včera když jsem kontrolovala a teď se omlouvám, měla jsem na prstu trochu krve, ale dnes ani stopy. Byla jsem nadšená a říkala si tak je to na dobré cestě ms se musí dostavit

Teda holka nechci strašit, ale tohle bych tipla na těhotenství. :nevim: Zkus udělat ten test a dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.2.14 13:27
@lovesmile píše:
Teda holka nechci strašit, ale tohle bych tipla na těhotenství. :nevim: Zkus udělat ten test a dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce!

slibuji, že ho udělám zítra dnes chci být ještě taknějak v klidu a doufam že mrcha příjde. Dnes mám stresů víc takže // by mne položily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.2.14 13:31

Ale když tak přemýšlím nebylo kdy plodit miminko. Partner se vždy uspokojoval mimo, vím že někdy i to nejmenší stačí, ale snad ani tak by to nebylo možné neb než se uspokojil byl více než dvě minuty venku. Jistě víte jak to myslím. No nic nic nevyřeším musim čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.2.14 13:48
@MSM20 píše:
Ale když tak přemýšlím nebylo kdy plodit miminko. Partner se vždy uspokojoval mimo, vím že někdy i to nejmenší stačí, ale snad ani tak by to nebylo možné neb než se uspokojil byl více než dvě minuty venku. Jistě víte jak to myslím. No nic nic nevyřeším musim čekat

My jsme s manželem tohle praktikovali cca 5 let a najednou jsem byla těhotná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
2.3.14 10:02

Tak hokjy tehotenstvi se nekona. Dnes rano mrcha dorazila, ale ze si dala nacas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.3.14 10:07

@MSM20 proste jen byla ovulace pozdeji, coz s eproste stava, doporucji merit teplotu, pak uz se ti tohle nestane ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová