Antidepresiva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Líba5
3.6.12 19:44

Skvělé revoluční řešení, napište do všech psychiatrických léčeben, takovejch prachů ta léčba stojí, často se nedaří, lidi trpí a někdy kvůli psychické nemoci i zemřou a ono stačí přečíst knížku! Super a poradíte mi prosím ještě knížku na angínu? Díky!
A nazývat depresivní epizodu druhého maličkostí, to je velmi empatické…

• Citovat
  • Upravit
302
3.6.12 19:45

Lexaurin ne!!! JE TERATOGENNÍ A ZPUSOBUJE MALFORMACE PLODU!! Jediný, co se prý dá je sertralin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
The Original
3.6.12 19:46
@Líba5 píše:
Skvělé revoluční řešení, napište do všech psychiatrických léčeben, takovejch prachů ta léčba stojí, často se nedaří, lidi trpí a někdy kvůli psychické nemoci i zemřou a ono stačí přečíst knížku! Super a poradíte mi prosím ještě knížku na angínu? Díky!
A nazývat depresivní epizodu druhého maličkostí, to je velmi empatické…

souhlasím s tebou :palec: já jsem chtěla původně napsat taky něco v tom smyslu

• Citovat
  • Upravit
302
3.12.12 09:43

Na každýho fungují jinak, takže jenom zkoušet a zkoušet. Taky to mám po sertralinu, bohužel při těhu a kojení se jiný nedají brát…stejně nemám chlapa, tak je mi to jedno:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.12.12 09:46

Já měla Cipralex a problém jsem s tím neměla. Myslím, že to bude asi individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.12.12 10:27
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, beru Cipralex už asi 3 měsíce, funguje, ale nemám chuť na sex, taky hůř dosáhnu orgasmu, ty antidepresiva hodně ruší představivost. Máte někdo zkušenosti s antidepresivy, která by toto nedělala?

Escitalopram, Elicea, Escitil… Bez problémů, ba naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
3.12.12 10:41

@vikin2 no tak tohle může napsat jen někdo, kdo depresí netrpěl, myslíš, že je to vážně tak jednoduché, že ti lidi ty prášky polykají jen tak ze srandy? :cert: To mě fakt nas..lo! Depka může být srmtelná pokud se neléčí, stejně jako třeba rakovina! Jen lidi, co jí nikdy netrpěli ji mají tendence podceňovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.1.13 17:48

Ahojte holky, je to tedy hrozné, ale je mi 25, a v lednu minuleho roku jsem zacala brat antidepresiva kvuli me nadrizene ted uz byvale, sikanovala me dost hrozne a hazala na me dost prace… brala jsem pul roku mirzaten a cipralex. v cervenci jsem ho vysadila sama, i kdyz lekar nedoporucoval, protoze jsem prisla stejne o praci, a snazili jsme se s pritelem o miminko, tak jsem nechtela brat zadne leky.. bohuzel jsem v rijnu potratila v 6 tydnu,.. v pondeli jsem nastoupila do nove prace, do výroby delat ukolove, ale nezvladla jsem to, nemohla jsem ani spavat, se strachem sem ta chodila, tak jsem to dneska ukoncila… a je mi z tho fakt zle, ze jsem vic nebojovala, ale psychika je svina… a taky si myslim, ze jsem se dodnes nevyrovnala s potratem, ze to v sobe dusim… tak opet uvazuju, ze bych nasadila leky, abych se lepe vyrovnala s pristim zamestnanim, a zivotem v teto dobe, ale zase se bojim, ze mi ty antidepresiva budou branit v tehotenstvi.. chapete..
jake mate zkusenosti vy? jde otehotnet i pres antidepresiva? moc dekuju holky za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
14.1.13 18:34

Já jsem brala roky cipralex a otěhotněla jsem v pohodě v těhotenství jsem brala půlku tablety denně první trimestr a v pohodě, zrovna tehle lék je testovany a v těhotenství nevadí ani v době před otěhotněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.1.13 18:37

No jo, musim si zajit na psychínu, pac se bez tech prasku asi opravdu neobejdu… mas taky takove stavy uzkosti? stydis se za to, ze je beres???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.1.13 19:11

Já jsem otěhotněla se Seropramem, ale dohoda s psychiatrem byla, že jakmile zjistím, že jsem těhotná, tak je vysadím. To jsem taky udělala, ale abych pravdu řekla, moc dobře mi teda není. Bojuju s tím už měsíc a je to fakt dost obrat k horšímu. Je mi i kvůli tomu líto, že si nedokážu tolik užívat těhotenství. Pak si ale zase říkám, že bude lepší to vydržet. Ale nevím, co je horší, jestli to, že nejsem úplně v pohodě, nebo brát léky :nevim: Jako nemám žádnou velkou depresi, ale taková mírnější tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.1.13 19:51

Takze ty jsi otehotnela i pres antidepresiva, v tehu si je vysadila, a zase je beres? miminko zdrave vse ok? ja se za to hrozne stydim, ze je beru, a hlavne kvuli komu je beru,, tim to zacalo a tahne se to se mnou od te doby… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
14.1.13 21:28

@hanulkak nestydím, proč bych měla? Je to lék jako každý jiný, holt někdo má problémy fyzické někdo psychické a co? Já je brala kvůli nespavosti, nedokázali najít příčinu tak jsem zašla na psychiatrii a doktor mi je předepsal, pak se spánek krásně upravil a já se hodila do pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
14.1.13 21:39

Já beru zoloft něco málo přes měsíc ale nějak to neni ono :think: zustala sem sama s dvouma dětskama a nějak sem to nezvládla, prostě sem se sesypala. Ještě nemám dořešenou osobní záležitost takže ten stres pořád převládá. Taky sem si říkala AD nebudu brát to zvládnu sama ale nešlo to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.1.13 21:45
@hanulkak píše:
Takze ty jsi otehotnela i pres antidepresiva, v tehu si je vysadila, a zase je beres? miminko zdrave vse ok? ja se za to hrozne stydim, ze je beru, a hlavne kvuli komu je beru,, tim to zacalo a tahne se to se mnou od te doby… :zed:

To byl dotaz na mě? Pokud ano, tak jsem otěhotněla s AD, když jsem našla dvě čárky, tak jsem je vysadila a teď je neberu, ale moc dobře mi není. Doktor mi nabízel, že pokud to bez nich nepůjde, tak vydržím první trimestr (jsem v 8. týdnu) a pak mi je vrátí. Ale já nevím, moc se mi do toho nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí