Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky ja beru paroxetin a 20 kg mam take nahore.Ja bych moc rada prasky vysadila ale nejak se nedari.Jak jsi je prosim vysazovala ty ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky ja beru paroxetin a 20 kg mam take nahore.Ja bych moc rada prasky vysadila ale nejak se nedari.Jak jsi je prosim vysazovala ty
Po čtvrtkách
Druhý týden jsem byla na polovině a vrátilo se mi všechno ![]()
Ahoj holky
Prosím bere tady někdo antidepresiva remood?(paroxetin)
Za 12 let mám pomalu 25 kg nahoře
A tak mne zajímá, zda jste některá dokázala u těchto léků zhubnout a HLAVNĚ JAK??
DĚKUJI ![]()
@tlapka83 píše:
Ahoj holky
Prosím bere tady někdo antidepresiva remood?(paroxetin)
Za 12 let mám pomalu 25 kg nahoře
A tak mne zajímá, zda jste některá dokázala u těchto léků zhubnout a HLAVNĚ JAK??
DĚKUJI
Ahoj, ráda bych ti poradila, ale po Remoodu jsem nic nepribrala. Za to po jiných psychiatrických lekach za posledních 6 let 35 kg!!! Strašně mě to štve, teď jsem v léčebně a držím tady dietu, i když mám pořád hlad. Ty jsi nabrala taky, že ti zvyšoval chuť k jídlu? Já se třeba večer cpala zmrzlinou… Hrozný, pořád chutě. Tak ti držím palce a věřím, že když budeš sportovat a jíst vyvážené, že zhubnes. Já i na lekach zhubla jednou 20 kg, když jsem chodila 6krat týdne do fitka a nejedla jsem sladké.
@Lollitka
Ahojky Štve mne to hodně
Tobě moc držím palce at jsi v pohodě ❤️️
A co máš za dietu v léčebně?
@tlapka83 píše:
@Lollitka
Ahojky Štve mne to hodně
Tobě moc držím palce at jsi v pohodě ❤️️
A co máš za dietu v léčebně?
Ahojki, úplně tě chápu, taky mě to hrozně štve, tady mám vegetariánskou dietu, vaří moc dobře, ale dávají malé porce, což jsem ráda. A někdy ani nedojim. Nejím rohlíky, které tu hodně dávají, k snídani jen krajíc chleba se sýrem a jablko. Jsem jako koule, musela jsem kompletně vyměnit šatník. Tak ti držím palce, ať se to podaří něco shodit.
@Lollitka
Já držím Tobě palce at jsi zdravá a šťastná
A děkuji ❤️️
Ahoj. Prosím je tu někdo, kdo bere remood antidepresiva? Beru je bezmála 11 let a mám 20 kilo nahoře. Vyzkoušela jsem vše možné. Keto stravu, kalorické tabulky a nic

Změna antidepresiv nevyšla. Zkousela jsem je i třikrát vysadit a úzkosti se vrátili.
Napadlo mně zkusit jíst jen do 18 hodin.
Zhubla jste tak některá??
Diky