Antikoncepce a šílené nálady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
5.1.16 20:43

Kondomy jsme používali. HA jsem začala brát jen kvůli té menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.1.16 20:45

Musíš si sama spočítat pro a proti. jestliže Ti to způsobuje takové stavy, jestli Ti to za to stojí, navíc jsouto prostě umělé hormony, které tělu nikterak neprospějí. Tu HA Ti na tu bolest poradil lékař?

• Citovat
  • Upravit
3973
5.1.16 20:48

Ja vysadila HA v listopadu a je mi fajn.Taky jsem mela hrozne výkyvy nalady, bolesti hlavy a chut na sex minimum.Ted v pohodě a zadnou už nechci.Jen manzel porad doufá, bojí se praskleho kondomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.1.16 20:54

Taky bych hned vysadila, ale neberu ji ještě ani měsíc, počkám aspoň do menstruace, pak zajdu k doktorce, bud zmenim nebo vysadim úplně a už to nebudu chtít ani vidět. @Martina.N78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.1.16 20:55

@terezkakol dobře uděláš :hug:

• Citovat
  • Upravit
269
5.1.16 20:56

Jsem i silene unavena, každou chvilku asi padnu :nevim: a teď, když se ještě potrebuju učit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.1.16 20:58

@terezkakol dober měsíc a vyhoď to, jdi se poradit s gynekologem, měl by ti poradit, jestli je to odborník!

• Citovat
  • Upravit
7626
5.1.16 21:04

@terezkakol jen neeee telisko, to si moc nepomuzes. Antiko neni taky nic ruzoveho, Ja jsem chodila na akupunkturu, kvuli bolestve Menses a super. Cinan mi to popichl na tri sezeni a nemam problemy doted. Nakonec i pry panak ferneta pomuze od nejhorsiho…Rozmysli si co beres, doktori maji smlouvy s lekarnama a pisou co Jim lepe vynasi. patrej radeji v prirode nez za cenu do budoucna nemit deti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
5.1.16 21:08
@terezkakol píše:
Taky bych hned vysadila, ale neberu ji ještě ani měsíc, počkám aspoň do menstruace, pak zajdu k doktorce, bud zmenim nebo vysadim úplně a už to nebudu chtít ani vidět. @Martina.N78
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.1.16 21:11
@svycarka píše:
@terezkakol jen neeee telisko, to si moc nepomuzes. Antiko neni taky nic ruzoveho, Ja jsem chodila na akupunkturu, kvuli bolestve Menses a super. Cinan mi to popichl na tri sezeni a nemam problemy doted. Nakonec i pry panak ferneta pomuze od nejhorsiho…Rozmysli si co beres, doktori maji smlouvy s lekarnama a pisou co Jim lepe vynasi. patrej radeji v prirode nez za cenu do budoucna nemit deti :kytka:

to je pravda, mě pomáhal rum, alkohol holt uvolňuje hladké svalstvo a to je i děloha ;-)

• Citovat
  • Upravit
269
5.1.16 21:16

Já už jsem byla úplně vyřízena někdy z te bolesti, každý měsíc to bylo horší a horší, tak jsem chtěla zkusit HA, menstruaci jsem teda ještě neměla, tak jsem pak zvedava na ty bolesti. I když teda už i teď mám trošku bolesti jak kdybych to měla dostat. Ale s HA jsem na tom teda ještě hůř, moc jsem si nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
5.1.16 22:01

No já mám takovýhle nálady taky, ten pocit že jsem k ničemu a mám neustále depku. Upřímně mě nenapadlo to svádět na anti. Brát jí nepřestanu, mám jí kvůli akné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.1.16 21:03

Tak musim říct, že mi během pauzy bylo fajn. Hlava sice občas bolela, ale nic hrozného. Ale nálada se určitě zlepšila. Jenže, bolesti při menstruaci byly jen první den, pak už ne a při představě, že vysadim a zase mě bude bolet břicho :nevim: No nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.1.16 09:19

Holky, navážu k Vám… Včera mi gyn předepsal antiko Lusienne, že prý je to jako lindynette, ale jiný dodavatel a levnější… Levnější skutečně ano - s max kartou dokonce teda 349Kč… Ale chci se zeptat na začátek užívání… Gyn řekl, že ikdyž nebudu mít menstr, tak ať prostě začnu brát jak se mi to hodí. Ok, to problém není, ale jak rychle to zabírá, resp odkdy budu chráněná? Hnedka po první pilulce? :think: Jo vím, příbalák, ale já si radši přečtu i pár názorů tady než jen hafo písmenek na papírku, prče bych nerada pátý porod :D
Děkuji moc:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.1.16 09:26

@Xiraxinek Nezacit brát při ms? Nerozchazes si cyklus? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...